counter

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει: "Εγώ γιαγιά; Γαμώ τα σενάρια... Μένω άφωνη"

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει: "Εγώ γιαγιά; Γαμώ τα σενάρια... Μένω άφωνη"
Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει: "Εγώ γιαγιά; Γαμώ τα σενάρια... Μένω άφωνη"

Άννα Βίσση

Λίγες ημέρες μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο η Άννα Βίσση, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Η απόλυτη ελληνίδα σταρ, αναφέρθηκε στο ατύχημά της, στη κόρη της Σοφία, στις σχέσεις της με το Νίκο Καρβέλα και απάντησε στο πως θα ένιωθε στο ενδεχόμενο να γίνει γιαγιά!

"Δεν θα ήθελα να περιγράψω τίποτα, ήταν σοκαριστικό όλο αυτό που συνέβη και δεν μου αρέσει να το θυμάμαι. Το μόνο ευχάριστο ήταν πως αποτέλεσε μια ακόμη απόδειξη αγάπης από την μεριά των ήδη αγαπημένων μου ανθρώπων" .

Όσον αφορά το θέμα των φορολογικών δηλώσεων των τραγουδιστών και τον ντόρο που ακολούθησε, η Άννα Βίσση σχολίασε: "Με θύμωσε γιατί ήταν εμπαθής. Δεν με ανησύχησε καθόλου, γιατί πιστεύω πως είμαι τίμιος άνθρωπος".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η δημοσιογράφος Τζοβάννα Βλαχάβα αναφέρεται στο θέμα των άριστων σχέσεων της με τον Νίκο Καρβέλα –μετά το διαζύγιό τους- με τις συντρόφους του αλλά και τη σύζυγο του Αννίτα Πάνια. Την ρώτησε λοιπόν, κατά πόσο αυτό, ήταν εύκολος στόχος.

"Όχι, δεν ήταν εύκολο, αλλά στο τέλος ήταν λυτρωτικό, γιατί οτιδήποτε άλλο κι αν κάναμε, θα ήταν ανειλικρινές και θα πονούσε".

Η Άννα Βίσση μίλησε και για την κόρη της Σοφία, τονίζοντας πως αν και είναι κολλητές φίλες, υπάρχουν και στιγμές που τσακώνονται.

-Σε μια υποθετική ερώτηση-σενάριο πως η Σοφία μένει έγκυος, κρατάει το παιδί και εκείνο, όταν αρχίσει να μιλάει , σας φωνάζει "γιαγιά", γυρνάτε;

"Γαμώ τα σενάρια είναι αυτό! Μένω άφωνη…".

-Είστε έτοιμη να γίνετε η απόλυτη… γιαγιά;

"Εννοείται! Αυτή δεν είναι η εξέλιξη μιας απόλυτης ελληνίδας σταρ, άλλωστε;".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR