counter

Δείτε τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον σταματούν για επικίνδυνη οδήγηση

Δείτε τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον σταματούν για επικίνδυνη οδήγηση
Δείτε τη στιγμή που οι αστυνομικοί τον σταματούν για επικίνδυνη οδήγηση

Justin Bieber_CopsAπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μόλις 18 χρονών και ξεκίνησαν τα προβλήματα με τον Νόμο. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα ο Justin Bieber πιάστηκε από την αστυνομία του Los Angeles για επικίνδυνη οδήγηση.

Χτες το απόγευμα, το είδωλο της αμερικανικής νεολαίας κλήθηκε να ακινητοποιήσει την γρήγορη Ferrari που οδηγούσε, στην άκρη του δρομου  για να παραλάβει μια ωραιότατη κλήση. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιον κανόνα οδικής κυκλοφορίας παραβίασε, αλλά οι αστυνομικές αρχές δήλωσαν ότι ο Bieber συνεργάστηκε πλήρως με τους αστυνομικούς και δέχτηκε χωρίς να διαμαρτυρηθεί την κλήση. Όπως, όμως, είπαν δεν έδειξε την άδεια του αυτοκινήτου γιατί δεν μπόρεσε να την βρει.

O Bieber λίγο πριν την κλήση, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο twitter μια φωτογραφία που έδειχνε το ελικόπτερο που τον παρακολουθούσε μέχρι να σταματήσει το όχημά του.
Justin Bieber_Cops

Υποθέτουμε πάντως, για να του δώσουμε και ένα ελαφρυντικό, ότι το αδίκημα το διέπραξε αφηρημένος, αφού θα ήταν "βυθισμένος" στις σκέψεις του είτε για τον πρόσφατο χωρισμό του με την Selena Gomez ή για το μοντέλο της Victoria’s Secret που του πήρε τα μυαλά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR