counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν και τι έκαναν οι celebrities (Φωτογραφίες)

Η παράσταση "Ο Άνθρωπος της Βροχής", με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Γιάννη Στάνκογλου έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο "Γκλόρια". Η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τους γονείς της Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη, ο Δημήτρης Πιατάς, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Ζέτα Δούκα, η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης ήταν μερικοί από τους επώνυμους που συνεχάρησαν τους πρωταγωνιστές.

Ο Γιώργος Κιμούλης και η Δήμητρα Ματσούκα πρωταγωνιστούν φέτος το χειμώνα στην παράσταση "Η συνέντευξη" που ανεβαίνει στο θέατρο "Αθηνών". Φαίη Σκορδά, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Πηνελόπη Πλάκα, Έλλη Κοκκίνου, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης και Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης τίμησαν με την παρουσία τους τη βραδιά.

Η επίσημη πρεμιέρα της παιδικής παράστασης "Το μυστικό του βασιλιά" σε σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα πραγματοποιήθηκε στο θέατρο "Άνεσις". Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Ματθίλδη Μαγγίρα και η Χριστίνα Θεοδωροπούλου έδωσαν το "παρών" στην πρεμιέρα.

Επίσημη πρεμιέρα έγινε στο "Από Μηχανής Θέατρο" και την παράσταση "Έγκλημα στα παρασκήνια" με την Γωγώ Μπρέμπου στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκεί ήταν η Άννα Βαγενά, ο Χάρης Ρώμας και ο Θοδωρής Αθερίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR