counter

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Δείτε τις καλύτερες στιγμές των MTV EMA 2012. Το FTHIS.GR ήταν εκεί (Φωτογραφίες)

Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Δείτε τις καλύτερες στιγμές των MTV EMA 2012. Το FTHIS.GR ήταν εκεί (Φωτογραφίες)
Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Δείτε τις καλύτερες στιγμές των MTV EMA 2012. Το FTHIS.GR ήταν εκεί (Φωτογραφίες)

Aπό τον Νίκο Γεωργιάδη και την Πέπη Τυλιγάδη

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Γερμανοί έκαναν εξαιρετική δουλειά. Αυτό που κατάφεραν ήταν να λειτουργούν όλα στην εντέλεια χωρίς να δείχνουν αγχωμένοι. Και πως να μην ήταν άλλωστε χαλαροί αφού ο προγραμματισμός έχει περάσει στον γενετικό τους κώδικα! 

Οι πικάντικες λεπτομέρειες της βραδιάς 

Η Kim Kardashian είναι εξωφρενικά όμορφη. Και εξωφρενικά κοντή- σχετικά με αυτό που περιμένεις. Το μακρύ φόρεμα τη δυσκόλευε πολύ στο περπάτημα. Στα break πάντως έδειχνε να το διασκεδάζει και έβγαζε συνεχώς φωτογραφίες.

Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, Taylor Swift, από κοντά έδειχνε αποστεωμένη και καθόλου προσιτή. Εκτός από τα μεγάλα δίκτυα στους υπόλοιπους δεν καταδέχτηκε όχι μόνο να μιλήσει, αλλά ούτε καν να χαμογελάσει, όπως έκανε η Alicia Keys, που τραγούδησε ζωντανά και καταχειροκροτήθηκε.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο στάδιο εισέπραξε πάντως ο κορεάτης PSY που σήκωσε κυριολεκτικά όρθιο όλο το κοινό. Στο τέλος μάλιστα, συγκίνησε τους πάντες ευχαριστώντας τρυφερά τη γυναίκα που τον παντρεύτηκε πριν έξι χρόνια.

Αντιθέτως, ο Justin Bieber γιουχαρίστηκε πανηγυρικά γιατί, αν και κέρδισε δύο βραβεία, δεν καταδέχτηκε να εμφανιστεί και να τα παραλάβει.

Αξιαγάπητη αποδείχτηκε η Lana Del Ray. Στο κόκκινο χαλί έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες με τους φαν, τους αγκάλιαζε, τους άφηνε να τη φιλήσουν. Ο σύντροφός της την κρατούσε από το χέρι και δεν δίσταζε να δείχνει ότι αυτό που συνέβαινε δεν του άρεσε και πολύ. 

Οι Vegas που εκπροσωπούσαν τη χώρα μας, δεν κατάφεραν να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί αλλά στη συνέχεια βρέθηκαν στον VIP χώρο της εκδήλωσης, όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι παγκοσμίου φήμης συνάδελφοί τους. Το συγκρότημα έφτασε στη Φρανκφούρτη σχεδόν άυπνο αφού το περασμένο βράδυ τραγουδούσαν στο Posidonio. Μαζί τους ήταν και ο Γιώργος Λεβέντης.

Η γερμανίδα παρουσιάστρια Heidi Klum έλαμψε πάνω στην σκηνή με τις 6 εντυπωσιακές εμφανίσεις της, αλλά και με την αποκαλυπτική δημιουργία του οίκου Versace που επέλεξε για το κόκκινο χαλί. 

Το στάδιο πήρε φωτιά όταν ανέβηκε η Καναδή Carly Ray Jepsen για να ερμηνεύσει την νούμερο ένα επιτυχία του καλοκαιριού Call me Maybe. Απέσπασε το βραβείο της Καλύτερης Πρωτοεμφανιζόμενης της Χρονιάς.

Η εμφάνιση των No Doubt επισφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή τους στα μουσικά πράγματα και η η παρουσία της Gwen Stefani για ακόμη μια φορά ήταν καθηλωτική.

Ξεσηκωτικός ήταν και ο Pitbull που έδωσε το σύνθημα για ξέφρενο χορό, ενώ οι Nicki Minaj και David Guetta ευχαρίστησαν το κοινό για τα βραβεία τους μέσω της γιγαντοοθόνης.

Περισσότερες λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της μεγάλης γιορτής της μουσικής στο ΟΚ! που κυκλοφορεί την Τετάρτη αφού ήταν το μόνο ελληνικό περιοδικό που βρέθηκε εκεί!

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR