counter

Eίναι η αδερφή πασίγνωστου γοητευτικού ηθοποιού και δεν μοιάζουν καθόλου

Eίναι η αδερφή πασίγνωστου γοητευτικού ηθοποιού και δεν μοιάζουν καθόλου
Eίναι η αδερφή πασίγνωστου γοητευτικού ηθοποιού και δεν μοιάζουν καθόλου

Clooney_Sister

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο George Clooney πήρε όλα τα καλά γονίδια της οικογένειας! Κοιτάζοντας τις σημερινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την άγνωστη, μέχρι σήμερα, αδερφή του ηθοποιού, Adelia Zeidler παρατηρήσαμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ομοιότητα.

Εκείνος είναι ένας περιζήτητος εργένης του Hollywood και εκείνη σύζυγος, μαμά και νοικοκυρά που δείχνει να έχει εγκαταλείψει την εμφάνισή της.

Ο λόγος που κυκλοφόρησαν ο φωτογραφίες είναι η πρώτη συνέντευξη της Adelia στα μέσα στην οποία υπεράσπισε με πάθος τις straight ερωτικές προτιμήσεις του αδερφού της. Η Adelia που μένει μόνιμα στην πόλη, όπου μεγάλωσε και ο Clooney, στην Αugusta του Κεντάκι διέψευσε τις επίμονες φήμες ότι ο μικρός της αδερφός είναι gay.

Μπορεί ο αδερφός της να έχει ένα πανέμορφο σπίτι στη λίμνη Como στην Ιταλία, η αδερφή του, όμως, μένει σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι κοντά στο πατρικό της και οδηγεί ένα παλιό Volvo.


Clooney_SisterClooney_Sister

 

"Nομίζω ότι ο αδερφός μου σκέφτηκε ότι μπορεί να αφοσιωθεί στην καριέρα ή να κάνει οικογένεια. Τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί περισσότερο με την υποκριτική και σε αυτό έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον του. Είχε πολλά κορίτσια όταν πήγαινε λύκειο εδώ. Αλλά έβγαινε με μία για μερικούς μήνες και μετά με κάποια άλλη. Είχε μακριά, καστανά μαλλιά και πάντα ήταν τόσο αστείος που έκανε τα κορίτσια να γελάνε".

Αν και επέμενε ότι ο 51χρονος Clooney δεν είναι gay, υποστήριξε ότι ο αδερφός της δεν θα παντρευτεί ποτέ την τωρινή κοπέλα του, Stacy Keibler.

"Νομίζω ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ. Αν το έκανε θα ήθελε θα είναι πάντα εκεί, να έχει χρόνο για την οικογένειά του και το σπίτι του. Αλλά με το επάγγελμά του είναι δύσκολα τα πράγματα. Οι περισσότεροι ηθοποιοί δεν έχουν πετυχημένους γάμους".

Ο George έχει παντρευτεί μία φορά, το 1989, την ηθοποιό Talia Balsam, αλλά ο γάμος τους διήρκησε μόνο τέσσερα χρόνια.

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR