counter

Δείτε την φωτογράφηση της ομάδας του "Πρωινό mou"! Ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει: "Θα μπω αύριο στο στούντιο και θα στολίσω χριστουγεννιάτικο δέντρο"

Δείτε την φωτογράφηση της ομάδας του "Πρωινό mou"! Ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει: "Θα μπω αύριο στο στούντιο και θα στολίσω χριστουγεννιάτικο δέντρο"
Δείτε την φωτογράφηση της ομάδας του "Πρωινό mou"! Ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει: "Θα μπω αύριο στο στούντιο και θα στολίσω χριστουγεννιάτικο δέντρο"

Λιάγκας - Σκορδά Πρωινό mou

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Χαλαροί, χαμογελαστοί, άλλοι με έκπληξη και άλλοι σαν μια γροθιά οι συντελεστές του "Πρωινό mou" φωτογραφήθηκαν για τη νέα σεζόν. Ο Γιώργος και η Φαίη με κάντρι στιλ και οι υπόλοιποι συνεργάτες σε δεύτερο ρόλο πόζαραν για την φετινή καμπάνια του καναλιού.

Με την ανυπομονησία, το άγχος και τη συγκίνηση του... "πρωτάρη παρουσιαστή" ο Γιώργος Λιάγκας περιγράφει την ψυχολογική του κατάσταση, μια ημέρα πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα τους με τη Φαίη Σκορδά, στο πρωινό του Μεγάλου καναλιού! Τι έγραψε λοιπόν ο δημοσιογράφος στο site τους.

 "Αύριο επιτέλους ξεκινάμε. Μετά από πολλούς μήνες. Πιο αργά από ποτέ. Αφού σκέφτομαι για πλάκα να μπω μέσα με χριστουγεννιάτικο δέντρο και να αρχίσω να το στολίζω. Τα συναισθήματα ανάμεικτα. Τυχεροί που συνεχίζουμε. Όμως, σε ένα τηλεοπτικό τοπίο πολύ διαφορετικό. Μικρό και τρομοκρατημένο. Με τις λιγότερες εκπομπές και σήριαλ από κάθε άλλη χρονιά. Με φόβο απ’ όλους αν θα πληρωθούν και αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε αυτή τη μαγική, έτσι κι αλλιώς δουλειά. Και για μας τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά".

ΛΙΑΓΚΑΣ - ΣΚΟΡΔΑ

Φρουρός της πρωινής ζώνης
Αισθάνομαι λίγο σα φρουρός της πρωινής ζώνης. Πρέπει και φέτος να τα δώσουμε όλα, να την κρατήσουμε ζωντανή, για να αποδείξουμε, σε ποιους δεν ξέρω, πως αξίζει όλα τα κανάλια να ξαναεπενδύσουν σε αυτήν και να δημιουργηθούν και πάλι εκατοντάδες θέσεις χαμένης εργασίας. Η χρόνια αυτή που ξεκινά χωρίς ομοειδή προγράμματα, είναι πραγματικά η πιο δύσκολη. Είναι κακό να τρέχεις μόνος σου. Ακόμα και στους αγώνες δρόμου υπάρχει ο περιβόητος δρομέας λαγός. Ο ανταγωνισμός στην τηλεόραση, όπως και οπουδήποτε άλλωστε, σε νομιμοποιεί και σου δίνει το άλλοθι της ύπαρξης".

Η συμβουλή του Γρηγόρη Αρναούτογλου
"Και η Φαίη και εγώ την έχουμε αγαπήσει πολύ αυτήν την εκπομπή.  Έχουμε έρθει κοντά με όλα τα παιδιά και δε θα ξεχάσω αυτό που μου ‘χε πει κάποτε ο Γρηγόρης, πως το πρωινό είναι τρόπος Ζωής, δεν είναι εκπομπή. Κι αυτή είναι η αλήθεια. Όταν πρωτοξεκινήσαμε πριν από 2 χρόνια, η αλήθεια είναι πως με βαριά καρδιά πήρα την απόφαση".

Απο το πολιτικό ρεπορτάζ στην ψυχαγωγία
"Πώς έφτασα από το πολιτικό ρεπορτάζ να κάνω πρωινό στην τηλεόραση, έλεγα. Τώρα πια όχι μόνο το απολαμβάνω, αλλά θεωρώ ότι είναι και από τα σημαντικότερα πράγματα που έχω κάνει. Αφενός έχω γνωρίσει εκπληκτικούς καλλιτέχνες, αφού μας έχουν τιμήσει παραχωρώντας μας συνεντεύξεις εξαιρετικοί ηθοποιοί, από την άλλη βλέπω ότι καθημερινά κρατάμε συντροφιά σε περισσότερους από 500.000 ανθρώπους που το πρωί είναι Σπίτι, είτε από επιλογή είτε από ανάγκη…".

Η μάχη του Σταμάτη Μαλέλη
"Ξεκινάμε λοιπόν με συγκίνηση, με χαρά, με αγωνία, με διάθεση. Φεύγω τώρα, πάω Παιανία για την τελευταία σύσκεψη πριν ξεκινήσουμε. Κάτι τελευταίο...Το μυαλό μου από χθες είναι στον καλό μου φίλο, το Σταμάτη, που δίνει ακόμα μια μάχη. Μέσα μου δεν ανησυχώ, γιατί τον γνωρίζω καλά και ξέρω πως έχει στόφα νικητή. Θα τα καταφέρει καλά και σε αυτή τη μάχη. Σας αφήνω τώρα. Ραντεβού αύριο στις 10:00".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR