counter

H Ζέτα Μακρυπούλια λέει για πρώτη φορά το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και παραδέχεται ότι έχει συγχωρήσει την απιστία! (video)

H Ζέτα Μακρυπούλια λέει για πρώτη φορά το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη  και παραδέχεται ότι έχει συγχωρήσει την απιστία! (video)
H Ζέτα Μακρυπούλια λέει για πρώτη φορά το όνομα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και παραδέχεται ότι έχει συγχωρήσει την απιστία! (video)

Ζέτα Μακρυπούλια- Μιχάλης Χατζηγιάννης

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους. Ο ένας μιλάει για τον άλλο και τη σχέση τους. Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Ζέτα αναφέρθηκε στον Μιχάλη με το όνομά του και μίλησε για την καθημερινότητα τους.

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την ψυχαναγκαστική σχέση της ηθοποιού και παρουσιάστριας με την καθαριότητα και την τάξη και η Ελένη άδραξε την ευκαιρία να ρωτήσει: "Ο Μιχάλης τι λέει γι' αυτό; Το βλέπει χαλαρά;". Άνετη η Ζέτα απάντησε: "Ναι ,γιατί δεν τον ενοχλώ. Δεν τον ενοχλώ γιατί τα κάνω εγώ. Τα μαζεύω από πίσω του. Αν ήταν και ο Μιχάλης σαν και μένα θα είχαμε πρόβλημα. Μ' αρέσει να είναι διαφορετικός ο άλλος".

Και συνέχισε περιγράφοντας τις παραξενιές του: "Ο Μιχάλης ξεχνάει, χάνει πράγματα. Εγώ εκεί τον βοηθάω. Είμαι από πίσω και του τα δίνω όλα. Δεν έχει γενικά παραξενιές. Δεν θέλει κανείς να του πειράζει τις κιθάρες του. Δεν έχει πρόβλημα να του τις καθαρίσω, βέβαια. Καλός είναι!"

Η Ζέτα αναφέρθηκε και στην αγάπη της στην μαγειρική και ότι μαγειρεύει συνέχεια στο σπίτι.

Δείτε το video

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια όμως αναφέρθηκε και στο παρελθόν της. Στην αρχή της συζήτησής της με την Ελένη, μίλησε για τους φίλους της και πόσο ανάγκη τους έχει. Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Άργησα να κάνω φιλίες. Έβγαινα συνήθως με τις παρέες των συντρόφων μου. Όταν άρχισα να κάνω θέατρο απέκτησα φίλους. Το έζησα δηλαδή λίγο μεγαλύτερη όλο αυτό. Τώρα πια που δεν είμαι μόνη μου θέλω να βλέπω τους φίλους μου, απλά δεν υπάρχει αυτό το καθημερινό που είχα όταν ήμουν ελεύθερη και ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ μαζί τους"

Δείτε το video

H Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε τέλος και για την απιστία και αποκάλυψε ότι και η ίδια έχει συγχωρέσει την απιστία συντρόφου της στο παρελθόν. "Παλαιότερα πίστευα οτι αν αγαπάς κάποιον πολύ τον συγχωρείς, τώρα πια δεν το πιστεύω αυτό".  

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR