counter

Άκαρπες οι έρευνες για τον 26χρονο

Άκαρπες οι έρευνες για τον 26χρονο
Άκαρπες οι έρευνες για τον 26χρονο

 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

 Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, του νεαρού που έπεσε θύμα απαγωγής τον περασμένο Αύγουστο και από τότε η τύχη του αγνοείται.

Οι αστυνομικοί, που έχουν συλλάβει τους φερόμενους ως δράστες της απαγωγής του, συνεχίζουν να κάνουν έρευνες στο Αίγιο, την Πάτρα και ένα ακόμη μέρος που δεν αποκαλύπτουν, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν το κρησφύγετο απαγωγέων και τον νεαρό.

Κραυγή αγωνίας εκφράζει την ίδια ώρα η μητέρα του 26χρονου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, η οποία μιλώντας στο "Έθνος της Κυριακής" κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση, να βοηθήσει, μήπως και βρεθεί ο γιος της.

"Ούτε μία φορά δεν με άφησαν να μιλήσω με το γιο μου. Όσες φορές το ζήτησα οι απαγωγείς μου έλεγαν ότι δεν αφήνει ο "μεγάλος". Στο τελευταίο τηλεφώνημα ξέσπασα. Είστε δολοφόνοι, τους είπα, θέλω να ακούσω το παιδί μου. Θέλω να βρεθεί ο Μάριος, όπου κι αν είναι, μόνο αυτό με νοιάζει, μόνο αυτό έχει σημασία για εμένα. Βοηθήστε με όποιος γνωρίζει οτιδήποτε με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την αστυνομία", δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα του 26χρονου.Μέσα σε αυτό το φόντο, οι φερόμενοι ως δράστες ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν είχαν στα χέρια τους τον Μάριο κι ότι δεν γνωρίζουν που βρίσκεται, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 26χρονος σκηνοθέτησε την απαγωγή του.

Το ενδεχόμενο αυτό αποκλείει κατηγορηματικά η μητέρα του Μάριου, δεδομένου ότι ο 26χρονος - όπως αναφέρει η ίδια - ρύθμιζε όλα τα οικονομικά θέματα και είχε πρόσβαση στα χρήματα της οικογένειας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR