counter

Ποιον γνωστό καλλιτέχνη τον έδερνε ο πατέρας του;

Ποιον γνωστό καλλιτέχνη τον έδερνε ο πατέρας του;
Ποιον γνωστό καλλιτέχνη τον έδερνε ο πατέρας του;

Νίκος Ζωιδάκης

Για την πρεμιέρα του, δίπλα στην Άννα Βίσση στο "Κέντρο Αθηνών", ετοιμάζεται ο Νίκος Ζωιδάκης, ωστόσο βρήκε τον χρόνο να μιλήσει στην κάμερα του FTHIS TV. Ο γνωστός λυράρης μίλησε για το πώς αντέδρασαν οι γονείς του όταν ήθελε να ασχοληθεί με τη μουσική, για την οικογένειά του, αλλά και τη σχέση του με τον Μάκη Τριαναταφυλλόπουλο. 

“Ο πατέρας μου με έδερνε για να μην μάθω λύρα! Δεν ήθελε να ασχοληθώ με αυτό. Αλλά στην πορεία αναγκάστηκε να το αποδεχθεί” είπε ο Ζωιδάκης και συμπλήρωσε: “Τώρα καμιά φορά έρχεται εκεί που παίζω κι αν το δω να κλαίει από τη συγκίνησή του, θέλω να γυρίσω και να του πω ότι δεν τον λυπάμαι καθόλου” είπε γελώντας. 

Και ως πατέρας, όπως είπε, δεν θα αντιδράσει έτσι αν οι κόρες του αποφασίσουν να ασχοληθούν με τη μουσική. “Απλά θα τους εξηγήσω τις δυσκολίες που έχει αυτός ο χώρος και τι αντιμετωπίζω εγώ” είπε ο γνωστός λυράρης.

Μίλησε όμως και για τη σχέση του με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο; “Συναντηθήκαμε πριν από 15 χρόνια για πρώτη φορά σε ένα ρεπορτάζ που έκανε στη Κρήτη και μου είπε ότι ήθελε να μάθει λύρα. Του έκανα τα πρώτα μαθήματα, του έκανα δώρο και μια λύρα και από τότε αποκτήσαμε φιλικές σχέσεις. Στο τέλος μου βάφτισε και την κόρη".

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR