counter

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλάει για τις... γυναίκες της ζωής του! Αυτή που λάτρεψε κι αυτή που δεν θέλει να αναφέρεται στο όνομά της... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο FTHIS.GR

Ο τίτλος της φετινής του παράστασης στο θέατρο "Αλίκη" είναι κυριολεκτικά η φράση που θα μπορούσε να χαρακτηρίζει τη ζωή του: "I am what I am". Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι αυτός που είναι, αυτός που αγαπιέται για το ταλέντο του, αυτός που αφήνει στην άκρη τα λαμπερά πρόσωπα που μιμείται και τα κεντημένα με παγιέτες ρούχα και περπατάει στην Κυψέλη χαιρετώντας όλο τον κόσμο. Τι κι αν το θέατρο είναι κάθε βράδυ κατάμεστο; Ο Τάκης δεν νιώθει star και θέλει μόνο να χαρίζει στον κόσμο απλόχερα το γέλιο και τη χαρά.

Το FTHIS.GR τον συνάντησε στο σπίτι του στην Κυψέλη και εκείνος μιλώντας με ειλικρίνεια "σκάλισε" τη ζωή του και τη μοιράστηκε.

Για πρώτη φορά περιγράφει γλαφυρά τη δυσκολότερη περίοδο της ζωής του, τότε που η μητέρα του έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, τις μέρες που "έφυγε" και όσα ακολούθησαν μέχρι να νιώσει ότι άρχισε να ξεπερνάει το χαμό της.

Μιλάει για τη μοναδική "βασίλισσα" της Ελλάδας, την Αλίκη Βουγιουκλάκη και εξηγεί γιατί αρνείται έστω και να αναφερθεί στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή τη στιγμή star στην Ελλάδα, απαντάει και σε αυτό...

Και μια έκπληξη για το τέλος... Αποκαλύπτει ότι ήρθε η ώρα να μιμηθεί πολιτικά πρόσωπα και ανακοινώνει ποιοί θα είναι αυτοί, ενώ καταθέτει τη γνώμη του για τη Χρυσή Αυγή και αποδίδει το¨"κατηγορώ" του σε όλους όσοι το αξίζουν.

Απολαύστε τον!

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR