counter

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε! Δείτε την έναρξη του "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" (video)

Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε! Δείτε την έναρξη του "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" (video)
Ο Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε! Δείτε την έναρξη του "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" (video)

Λάκης Λαζόπουλος

Πρεμιέρα έκανε για τη φετινή σεζόν το "Αλ Τσαντίρι Νιούζ" στον Alpha. Ο Λάκης Λαζόπουλος εμφανίστηκε στη σκηνή του Τσαντιριού του, που στήθηκε φέτος σε καινούργιο studio στην Κάντζα, λικνιζόμενος στους ρυθμούς του "Gangnam Style", που είναι και το κεντρικό θέμα στο τρέιλερ του.

Αφού καλωσόρισε τους τηλεθεατές και τους θεατές στο studio, o ηθοποιός ξεκίνησε αμέσως τη σάτιρα του. Πρώτος στόχος του- τι άλλο;- το Μνημόνιο και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τους κυβερνητικούς του εταίρους, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη, αλλά και η Καγκελάριος Μέρκελ.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στην έναρξη μίλησε για το νέο σκηνικό της εκπομπής που αποτελείται από πολλές πόρτες  λέγοντας με χιούμορ ότι "αυτή τη περίοδο όλοι μια πόρτα σκέφτονται, να την ανοίξουν και να φύγουν..." και στη συνέχεια απευθύνθηκε στο κοινό: "Κάπως σας βλέπω. Κάποιοι ήρθατε με μούτρα. Πάλι δεν είστε ευχαριστημένοι; Πόσοι πρέπει να κυβερνήσουν μαζί; Τρία κούτσουρα πετάξαμε στο τζάκι…". Και συνέχισε δυναμικά με χιουμοριστικά video και καυστικά σχόλια από τα οποία δεν γλίτωσε κανείς: από τους πολιτικούς, τους δημοσιογράφους, τoυς celebrities μέχρι και απλούς πολίτες.

Δείτε το video.  

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR