counter

Τέλος στις φήμες και την παραπληροφόρηση! Είναι και επίσημα παντρεμένοι

Τέλος στις φήμες και την παραπληροφόρηση! Είναι και επίσημα παντρεμένοι
Τέλος στις φήμες και την παραπληροφόρηση! Είναι και επίσημα παντρεμένοι

Justin - jessica

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Mετά τα δημοσιεύματα που βιάστηκαν να τους παντρέψουν, o Justin Timberlake και η ηθοποιός Jessica Biel σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού "UsWeekly" ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, χτες το βράδυ, σε μια ρομαντική τελετή στη Νότια Ιταλία.

Πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στην ιστοσελίδα του περιοδικού ότι "ο Justin ξέρει πόσο αγαπάει η σύντροφός του τα βουνά και το snowboard, οπότε αυτή η ρουστίκ τοποθεσία ήταν η ιδανική για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους".

Ο pop star και ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στη Jessica με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι έξι καρατίων, το οποίο σχεδίασε ο ίδιος και της το έδωσε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους πέρσι τον Δεκέμβριο.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία πέντε χρόνια, εκτός από ένα διάστημα τριών μηνών μέσα στο 2011 στο οποίο είχαν χωρίσει.

Ο Justin έχει στο ενεργητικό του σχέσεις με πολύ διάσημες γυναίκες του Hollywood όπως με την Britney Spears και την Cameron Diaz, αλλά τελικά η Biel ήταν εκείνη που τον έπεισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Αυτός είναι ο πρώτος γάμος και για τους δύο και ανυπομονούμε για τον απόγονο!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR