counter

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτεται... (Video)

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτεται... (Video)
Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτεται... (Video)

Ελένη Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καινούριου και η φιλοξενία της στην "Ελένη" ήταν η αφορμή.. Και οι αποκαλύψιες άρχισαν από την Ελένη Μενεγάκη για το πώς συμπεριφέρεται η ίδια στην καθημερινότητα της και πώς εμφανίζεται στον σύντροφό της. "Δεν είμαι συνέχεια περιποιημένη. Και μαγειρεύω φουλ...Εξάλλου, αλλιώς είσαι στην αρχή μιας σχέσης και αλλιώς στη συνέχεια. Επειδή φτιάχνομαι πολύ στη δουλειά, δεν έχω κέφι να φτιάχνομαι εκτός δουλειάς... Να βάλω κάτι sexy για να μαγειρέψω; Να μου έρθει όλη η τηγανίλα στο μαλλί; Είσαι καλά; Βάζω τη φόρμα μου, τη σαγιονάρα μου και έχω το μαλλί πιασμένο πάνω μην πέσει καμιά τρίχα στο φαί και το πετάξω μετά"

Και συνέχισε: "Για μία στις τόσες μπορεί, αλλά στην καθημερινότητα σου με ένα άνθρωπο δεν γίνεται... Ποια γυναίκα παντρεμμένη, μπορεί να μπαίνει κάθε μέρα στην κουζίνα και να είναι φτιαγμένη, συγχρόνως να κλαίνε τα παιδιά, να χτυπάνε για τα κοινόχρηστα, να έχω υπνηλία γιατί έχω ξυπνήσει από τα χαράματα και ταυτόχρονα να έχω βάλει όλα αυτά που λένε τα περιοδικά, το μίνι, το ψηλοτάκουνο, να έχω αρωματιστεί, βαφτεί, χτενιστεί... Που είναι αυτά τα παιδιά που κοιμούνται.. Μόνο τα δικά μου κλαίνε; Έχουν και οι παντρεμμένες ψυχή, δεν λέω, αλλά δεν είναι εύκολο τουλάχιστον για μένα"  Και έκλεισε τη συζήτηση με την ατάκα: "Και συ, βρε Κατερίνα, τα κάνεις όλα αυτά και πάλι δεν έχεις την απόλυτη επιτυχία;"  

 Δείτε τo video με το απόσπασμα

Η Ελένη, όμως, έκανε και μία ακόμα αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Μιλώντας με την Κατερίνα Καινούργιου για το χωρισμό της από τον Γιώργο Σαμαρά, την ρώτησε αν έχει κλάψει για άντρες και αν της έχει συμβεί αυτό και στο γραφείο. Η Κατερίνα της γύρισε την ερώτηση λέγοντας "καλά, εσύ δεν έχεις κλάψει ποτέ στη δουλειά;" για να πάρει την απάντηση: "Και βέβαια, αλλά δεν με έχει δει κανείς. Κλειδώνομαι στο καμαρίνι μου."

Δείτε το video με το απόσπασμα

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR