counter

Στην ίδια σκηνή με τον Michael Jackson και τη Madonna!

Στην ίδια σκηνή με τον Michael Jackson και τη Madonna!
Στην ίδια σκηνή με τον Michael Jackson και τη Madonna!

Beyonce

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Στη μεγαλύτερη αθλητική βραδιά για τους Αμερικανούς, στον τελικό του πρωταθλήματος ράγκμπι για το 2012 θα τραγουδήσει η diva της r&b, Beyonce. Mετά από πολλές νούμερo ένα επιτυχίες, εκατομμύρια πωλήσεις και με τα πιο εντυπωσιακά show στο βιογραφικό της, οι διοργανωτές απόφασισαν ότι ήταν η σειρά της! Την επιβεβαιώση της είδησης έκανε η ίδια star δίνοντας στη δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας της μια κοντινή φωτογραφία, όπου στα μάγουλά της είναι γραμμένη η ημερομηνία του τελικού, 3 Φεβρουαρίου.

Η επιλογή δεν ήταν καθόλου εύκολη καθώς οι περισσότεροι καλλιτέχνες της χώρας ονειρεύονται να ανέβουν στη σκηνή του Super Bowl, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός, αφού κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες θεατές μέσα στο γήπεδο και εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Πέρσι η τυχερή καλλιτέχνης που επιλέχτηκε ήταν η Madonna και η οποία είχε υποσχεθεί ότι θα παρουσιάσει το καλύτερο show στον κόσμο. Και το έκανε!

Πάντως, η εμφάνιση καλλιτέχνη στο Super Bowl που συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία του θεσμού μέχρι και σήμερα είναι το show του Michael Jackson το 1993.

Αξίζει να το δείτε ξανά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR