counter

Το σουτιέν των 2,5 εκατομ. δολαρίων και το άγχος της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Το σουτιέν των 2,5 εκατομ. δολαρίων και το άγχος της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Το σουτιέν των 2,5 εκατομ. δολαρίων και το άγχος της να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

Alessandra Ambrosio

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Eίναι το καμάρι της Βραζιλίας και ένα από τα γνωστότερα μοντέλα της εταιρίας εσωρούχων Victoria's Secret.

Φέτος οι υπεύθυνοι της διάσημης φίρμας επέλεξαν την Alessandra Ambrosio να φορέσει το "Floral Fantasy Bra Gift Set", ένα διαμαντένιο σετ εσωρούχων αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στο χριστουγεννιάτικο show της εταιρίας, που όλοι περιμένουμε να δούμε με αγωνία τον Δεκέμβριο.

Χτες, κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του εντυπωσιακού σετ εσωρούχων το οποίο σχεδίασαν Λονδρέζοι σχεδιαστές κοσμημάτων.

Για την τιμή που της έγινε να επιλέξουν εκείνη από τους υπόλοιπους «αγγέλους» της Victoria's Secret, η Alessandra αποκάλυψε το άγχος που ένιωσε τον Μάιο όταν και της το ανακοίνωσαν αφού μόλις είχε γεννήσει το γιο της, Noah. "Ήθελα να ουρλιάξω από χαρά, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα. Είχα πάρα πολύ άγχος για το αν θα μπορούσα να επιστρέψω στα κιλά μου έγκαιρα για το σόου". 

Η 31χρονη Ambrosio που είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία, Jamie Mazur ζήτησε την άδεια του γιατρού της πριν ξεκινήσει να γυμνάζεται ξανά.  

"Έπαιζα πολλές ώρες βόλεϊ στην παραλία, κολυμπούσα συχνά και κυνηγούσα από πίσω τα παιδιά μου. Αλλά και ο θηλασμός πάντα βοηθάει. Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όμως, έτρωγα σωστά. Φρέσκοι χυμοί, σαλάτες και ψαριά ήταν το καθημερινό διαιτολόγιό μου. Τα γλυκά δεν τα είχα αποκλείσει τελείως. Η κόρη μου, Αva τρελαίνεται για cupcakes, οπότε που και που μοιραζόμαστε κανένα".

Η φωτογραφία της Ambrosio που φοράει το πανάκριβο εσώρουχο δείχνει ότι τελικά κατάφερε να επιστρέψει στη γραμμή της, δύο μήνες πριν το σόου!

Το πανάκριβο σουτιέν αποτελείται από ζαφείρια, ρουμπίνια και ένα διαμάντι 20 καρατίων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR