counter

Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις αυτήν την εβδομάδα

Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις αυτήν την εβδομάδα
Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις αυτήν την εβδομάδα

Μετρό

Με δυσκολίες θα γίνει η μετακίνηση των πολιτών αυτήν την εβδομάδα, καθώς τόσο οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς όσο και οι αυτοκινητιστές ταξί έχουν αποφασίσει να κατέλθουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη μετρό και ηλεκτρικός σιδηρόδρομος τραβούν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 λόγω στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι ηλεκτροδηγοί, οι οποίοι κάνουν λόγο για περιστατικά βίας εναντίον εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι τον Οκτώβριο κατεγράφησαν «γεγονότα που αφορούν στη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων», σημειώνοντας πως «δύο συνάδελφοί μας νοσηλεύονται με βαριές κακώσεις».

Περαιτέρω, την Πέμπτη σειρά στο χειρόφρενο παίρνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, μαζί με τον προαστιακό, λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών στη γενική απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ. Σημειώνεται πως, λόγω της απεργίας της ΠΟΣ, το μετρό δεν θα φθάνει μέχρι το αεροδρόμιο.

Για την ίδια ημέρα έχουν αποφασίσει πανελλαδική στάση εργασίας από τις 08:00 μέχρι τις 17:00 οι αυτοκινητιστές ταξί, με την ανακοίνωση του ΣΑΤΑ να επισημαίνει πως «αντιστεκόμαστε και στέλνουμε μήνυμα στην κυβέρνηση, στους τροϊκανούς, στους δανειστές στους Ευρωπαίους συμπολίτες μας. Δεν πάει άλλο. Δεν αντέχουμε άλλα μέτρα».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR