counter

Η "άγνωστη σχέση" της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον καρδιοχειρουργό Παναγιώτη Σπύρου. Γιατί "λύγισε" μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου του

Η "άγνωστη σχέση" της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον καρδιοχειρουργό Παναγιώτη Σπύρου. Γιατί "λύγισε" μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου του
Η "άγνωστη σχέση" της Τατιάνας Στεφανίδου, με τον καρδιοχειρουργό Παναγιώτη Σπύρου. Γιατί "λύγισε" μεταδίδοντας την είδηση του θανάτου του

Τατιάνα Στεφανίδου κλαίει

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

«Ο Παναγιώτης Σπύρου πήγε να συναντήσει τον κολλητό του φίλο τον Ανέστη Πεταλίδη που έφυγε πριν λίγο καιρό από την ζωή»... ήταν η φράση που είπε η Τατιάνα Στεφανίδου και "λύγισε" στον αέρα της εκπομπής της.

Μετά απ’ αυτές τις λέξεις, ακολούθησε μια μεγάλη παύση από την παρουσιάστρια στη διάρκεια της ζωντανής της εκπομπής.

«Δεν μπορώ άλλο να μιλήσω γι’ αυτό γιατί έχω και προσωπική εμπλοκή. Λοιπόν. Πάμε παρακάτω».

Η Τατιάνα Στεφανίδου, λόγω της εκπομπής της έχει διαχειριστεί αμέτρητα δυσάρεστα θέματα και πολλούς θανάτους γνωστών προσώπων.

Σπάνια όμως "λυγίζει" on camera. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για ένα πρόσωπο με το οποίο όπως η ίδια είπε, έχει "προσωπική εμπλοκή".

Η συγκίνησή της έχει να κάνει με τον πατέρα της παρουσιάστριας, που λόγω της αδυναμίας που του έχει και στο παρελθόν έχει "λυγίσει".

Ο καρδιοχειρουργός που "έφυγε" απο τη ζωή βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του ήταν προσωπικός φίλος του πατέρα της, Μίμη Στεφανίδη. Μαζί με την θρυλική μορφή του μπασκετικού "Άρη", Ανέστη Πεταλίδη που πέθανε πριν ένα μήνα, ήταν οι άνθρωποι που η Τατιάνα έχει στη μνήμη της απο παιδί, να έρχονται συνέχεια στο σπίτι που ζούσε με τους γονείς της. Ο πατέρας της Τατιάνας, ως άσος του μπάσκετ τη δεκαετία του ΄50 και μετέπειτα προπονητής ήταν αδελφικός φίλος, τόσο με τον Ανέστη Πεταλίδη όσο και με τον Παναγιώτη Σπύρου που διετέλεσε Πρόεδρος στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ του Άρη.

Οι αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας απο αυτούς τους δυο ανθρώπους, λόγω της προσωπικής φιλίας των γονιών της και των στενών οικογενειακών σχέσεων που ακολούθησαν καθώς και το γεγονός ότι έφυγαν μέσα σε διάστημα ενός μήνα απο τη ζωή, την έκαναν να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η Τατιάνα δεν έχει κρύψει την αγάπη και την αδυναμία που έχει στον πατέρα της και βλέποντάς τον να θρηνεί για την απώλεια τους ήταν ευάλωτη συναισθηματικά. Στο παρελθόν η Τατιάνα είχε κλάψει πάλι δημόσια όταν σε τιμητική εκδήλωση για τον πατέρα της - εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε και ο Ανέστης Πεταλίδης- ο γιος της Νικόλας βράβευσε τον παππού του.

Η Τατιάνα με τον πατέρα της, Μίμη Στεφανίδη, στις 17 Μαρτίου του 2010, λίγο μετά τη βράβευσή του απο τον γιο της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου με τον πατέρα της Μίμη Στεφανίδη

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR