counter

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά. Ποιοι οι επικρατέστεροι;

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά. Ποιοι οι επικρατέστεροι;
Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά. Ποιοι οι επικρατέστεροι;

Γιώργος Λιάγκας Φαίη Σκορδά

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Απο την προηγούμενη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, όπως σας είχε ενημερώσει το FTHIS.GR, το επιτυχημένο δίδυμο της Ελληνικής τηλεόρασης ξεκίνησε τα δοκιμαστικά για την ανεύρεση του προσώπου που θα πλαισιώσει την ομάδα τους, αντικαθιστώντας έτσι τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Τάσο Θεοδώρου.

Τα δοκιμαστικά συνεχίστηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και απο το πλατό του "Πρωινό mou" παρήλασαν τουλάχιστον 20 άτομα, μοντέλα, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, γνωστά και άγνωστα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Ποιοί πέρασαν σήμερα, Δευτέρα 15 Οκτωβρίου απο δοκιμαστικό;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR, οι οντισιόν ξεκίνησαν γύρω στις 11:30 το πρωί και ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 15:00. Ο Γιώργος, η Φαίη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν εκείνοι που είδαν τους υποψηφίους στο studio του "Πρωινό mou". Επικρατούσε το ίδιο χαλαρό κλίμα με τις δύο προηγούμενες φορές.

Για πρώτη φορά πέρασαν απο δοκιμαστικό η Όλγα Λαφαζάνη, η Μαρία Ένεζλη και ο Λάμπρος Κωσταντάρας, που ήταν και οι τρείς μαζί κατά τη διάρκεια του δοκιμαστικού. Ενώ οι οντισιόν συνεχίστηκαν με τον Σταμάτη Ντίν Ντάν, το έτερον ήμισυ του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο ραδιόφωνο του MAD, την δημοσιογράφο Μαρκέλα Σαραϊχα καθώς και άλλα ραδιοφωνικά πρόσωπα. Όλα τα δοκιμαστικά γίνονταν ντουέτα και τρείς μαζί.

Επικρατέστεροι, αφού σήμερα πέρασαν για δεύτερη φορά απο δοκιμαστικό, θεωρούνται: η Άννα Πρέλεβιτς, η "Αμαζόνα" Μαντώ Γαστεράτου και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δερμιτζάκης που έκανε κοινό δοκιμαστικό μαζί με τον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη που για τρία χρόνια ήταν συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη.  

Μέσα στις επόμενες ημέρες το κανάλι θα αποφασίσει για το πρόσωπο που θα πλαισιώσει την ομάδα.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR