counter

Η πολυτελής βίλα του "Βασιλιά" πωλείται και μάλιστα φτηνά!

Η πολυτελής βίλα του "Βασιλιά" πωλείται και μάλιστα φτηνά!
Η πολυτελής βίλα του "Βασιλιά" πωλείται και μάλιστα φτηνά!

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Φέτος δημοπρατήθηκαν αρκετά προσωπικά αντικείμενα του μουσικού θρύλου Elvis Presley, τα οποία όμως δεν  συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των θαυμαστών του, με αποτέλεσμα να πουληθούν λιγότερο και από την τιμή που τα είχε κοστολογήσει ο οίκος δημοπρασιών.

Έτσι μετά το άπλυτο εσωρούχο του και τη Βίβλο, που είχε πάντα μαζί του, την ίδια ακριβώς "οικονομική ατυχία" έχει και η βίλα του στο Μπέβερλι Χιλς.  

Η πολυτελής έπαυλη στην οποία έμεινε ο βασιλιάς Elvis και η γυναίκα του Priscilla από το 1967 μέχρι το 1973, πωλείται και η τιμή της ξεκινάει μόλις απο τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Η τιμή σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι αρκετά χαμηλή αν σκεφτεί κανείς τον διάσημο ιδιοκτήτη του, την τοποθεσία και την πανοραμική θέα του προς το Los Angeles και τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Στο σπίτι αυτό που χτίστηκε το 1958 και διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πέντε μπάνια έκανε τα πρώτα της βήματα η κόρη του ζευγαριού, Lisa Marie Presley, αφού γεννήθηκε ένα χρόνο μετά την αγορά του σπιτιού. Ούτε αυτό, όμως, φαίνεται ικανό να συγκινήσει τους fans!

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR