counter

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου επανέρχεται στην κόντρα της με την Πέγκυ Ζήνα!

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου επανέρχεται στην κόντρα της με την Πέγκυ Ζήνα!
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου επανέρχεται στην κόντρα της με την Πέγκυ Ζήνα!

Ελένη Τσαλιγοπούλου - Πέγκυ Ζήνα 

Με αφορμή τη διετή περιοδεία της σε ολόκληρη την  Ελλάδα, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, βρέθηκε για μια συναυλία στην Πάτρα και λίγο πριν την εμφάνιση της, έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελένη Βασιλοπούλου στο patrasevents.gr.

Πέγκυ Ζήνα

"Η Πέγκυ Ζήνα είναι καλή τραγουδίστρια, ανήκει σε μια άλλη φιλοσοφία. Νομίζω ότι, θεώρησε ότι εγώ δεν έπρεπε να πω ότι κάνουμε διαφορετική δουλειά, αυτό είχα πει και αυτό την είχε ενοχλήσει. Δεν έχω σχέση με την Πέγκυ Ζηνα, δεν ήμασταν ποτέ φίλες δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά νομίζω ότι γενικότερα όλη αυτή την ιστορία την έκανε πολύ μεγαλύτερη η τηλεόραση, τα media, δεν υπήρχε πια τόσο σοβαρό θέμα".

Οι σχέσεις της με το πρώην σύζυγο της

"Με τον Γιώργο Ανδρέου, έχουμε χωρίσει εδώ και 4-5 χρόνια αλλά εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι και να είναι ο παραγωγός μου".

Για το γιο της Αργύρη

"Είναι πλέον 30 χρονών και δεν είμαι νέα, αν και νιώθω πολύ νέα. Το πρόβλημα που είχα εγώ, ήταν αυτό που έχουν οι νέες μητέρες. 19 χρόνια διαφορά με το γιό μου, νομίζω ότι αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα, το ότι δεινοπάθησα να πάρω το ρόλο της μητέρας, κατάφερα να γίνω φίλη του, να τον καταλαβαίνω, να έχουμε μια σπουδαία σχέση, αλλά δεν κατάφερα να γίνω ουσιαστικά μητέρα του που αυτό κρύβει κινδύνους. Ήμουν δίπλα του με έναν διαφορετικό τρόπο. αν ρωτούσατε τον Αργύρη όταν ήταν 14 χρονών, θα έλεγε ότι δεν θέλει με καμία άλλη οικογένεια να μεγαλώσει. Γιατί αυτός ο τρόπος, ο δικός μας, έχει τα ταξίδια που όταν είναι μικρό το παιδί και δεν μπορείς να το πάρεις μαζί είναι δύσκολο, έχει όμως πολλές χαλαρές ώρες. Έχει αν θες και χαλαρότητα στο τι ώρα κοιμάται το παιδί, τι ώρα ξυπνάει, βρίσκεται με έναν κόσμο που μπορεί να πει δυο πράγματα διαφορετικά (..) Ο Αργύρης είναι εραστής της μουσικής, κυρίως είναι μάγειρας. Του αρέσει η μαγειρική… Πήρε από μένα και από την μητέρα μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR