counter

"Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων. Ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση"

"Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων. Ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση"
"Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων. Ο κόσμος δεν θέλει άλλη Άννα Βίσση"

Μαχαιρίτσας - Νταλάρας

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Την αγανάκτηση και την οργή του, για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα αλλά και ο ίδιος εκφράζει σε συνέντευξη του ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ο εξαιρετικός τραγουδιστής, μιλώντας στο "Αχελώος tv" εκφτάζει ανοιχτά την άποψη του για τις τραγικές συνθήκες επιβίωσης στην Ελλάδα και παίρνει θέση, σχολιάζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου.

"Τρεις φορές έχουμε πληρώσει δάνεια και τόκους και ακόμη εκεί επιμένουν να  μας ζητούν, πόσο ακόμη; Πήρα ένα δάνειο για να αγοράσω ένα μαγαζί για την κόρη μου πριν τέσσερα χρόνια. Δίνω συνέχεια δόσεις και ακόμη είναι ίδια τα χρήματα που οφείλω. Με έπιασε η ανασφάλεια και είπα να το κάνω. Για να έχει η κόρη μου μια δουλίτσα. 17 τετραγωνικά είναι το μαγαζάκι. (..) Δεν είμαι ο Νταλάρας να έχω πάρει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων όπως μπορεί να πιστεύει κόσμος" αποκαλύπτει στο δημοσιογράφο, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

"Δεν είμαι μηδεντιστής. Αλλά δεν μπορούν κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν οτι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision...Όπως επίσης δεν είναι η Μακρυπούλια και ο Χατζηγιάννης, αν πάνε στην Αράχωβα και αν έχουν σπίτι καλό. Το παίζουν κι αυτοί όμως Το συντηρούν... Ο Χατζηγιάννης δεν πολύ προστατεύεται. Το αφήνει λίγο λάσκα και γίνεται βορά στα περιοδικά. Εγώ δεν θέλω να πω οτι το θέλει...αλλά λέω οτι το αφήνει λάσκα".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, δηλώνει: "Δεν θέλει ο κόσμος άλλη Άννα Βίσση. Υπάρχουν πολλές που πάνε να την αντικαταστήσουν, αλλά δεν..Είκοσι χρόνια Νο 1. Όμως Χάρις Αλεξίου, δεν υπάρχει άλλη. Από την άλλη ο Τερζής είναι μεγάλη φωνή. Τραγουδισταράς και γλυκός άνθρωπος. Φίλος μου. Του έλεγα στις συζητήσεις μας:" πες ρε συ κανά καλό τραγούδι. Μην λες οτι σου πέσει στα χέρια". 

Ακούστε ολόκληρο το απόσπασμα της συνέντευξης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR