Η Ρία Αντωνίου διαπρέπει στην Ιταλία όπου ζει και εργάζεται τον τελευταίο χρόνο. Κατά την παραμονή της στη Ρώμη για το ιταλικό σόου χορού "Ballando Con Le Stelle" και τώρα πια για τις μουσικές τις προσπάθειες με το νέο rap κομμάτι "Just Dance", έχει κάνει για τα καλά την είσοδό της και στην ιταλική κουζίνα.
Τελευταία της γαστρονομική δημιουργία το "cucinando filetto di manzo, con succo di limone e arancione", που δεν είναι άλλο απο ένα φιλέτο μοσχάρι κατσαρόλας, με χυμό λεμονιού και πορτοκαλιού. Η ίδια ενθουσιασμένη απο τις μαγειρικές τις ικανότητες ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter απο το πιάτο που μαγείρεψε.
Το εντυπωσιακό βέβαια είναι η ποσότητα στο πιάτο, που δικαιολογεί απόλυτα το καλλίγραμο κορμί της και εξηγεί πως καταφέρνει να το διατηρεί.
Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το Κολοσαίο και έμεινε... άφωνη απο την ομορφιά του.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)