counter

"Άρωμα Γυναίκας" στις οντισιόν! Ποιες πέρασαν απο δοκιμαστικό;

"Άρωμα Γυναίκας" στις οντισιόν! Ποιες πέρασαν απο δοκιμαστικό;
"Άρωμα Γυναίκας" στις οντισιόν! Ποιες πέρασαν απο δοκιμαστικό;

Φαίη Σκορδά

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Ολοκληρώθηκαν για χθές, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, οι οντισιόν στο studio της Παιανίας και είχαν "άρωμα γυναίκας".

Όπως σας ενημερώσαμε με αποκλειστικό ρεπορτάζ τα δοκιμαστικά ξεκίνησαν στις 12 το πρωί και τελείωσαν στις 2 το μεσημέρι και έγιναν στο πλατό παρουσία του Γιώργου, της Φαίης και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR στο κοντρόλ βρισκόντουσαν οι υπεύθυνοι και οι συντελεστές της εκπομπής αλλά δεν επρόκειτο για κλασικό δοκιμαστικό με θέματα. Ουσιαστικά με τις 7 κυρίες που παρήλασαν απο το πλατό του "Πρωινό mou" γινόταν μια πρώτη αναγνωριστική κουβέντα που διαρκούσε περίπου 10 λεπτά με ένα τέταρτο για την κάθε μια.

Ο Γιώργος, η Φαίη και οι ιθύνοντες ήθελαν να δούν πως γράφουν τα πρόσωπα στην κάμερα, πως μιλάνε και σε δεύτερο βαθμό θα επανεξετάσουν αν κάποια απο τις κυρίες θέλουν να την ξαναδούν.

Απο δοκιμαστικό πέρασαν: Η τελευταία Star Ελλάς του 2010, Άννα Πρέλεβιτς που είχε συμμετάσχει στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με την Ράνια Θρασκιά "Elatte".

Η Λάουρα Νάργες παρουσιάστρια του MAD που πέρυσι ήταν το κορίτσι του Θέμου στον ΑΝΤ1. 

Το μοντέλο Αναστασία Περράκη που είναι μαμά και σύζυγος του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου.

Η νιόπαντρη Άλκηστης Ανυφαντή που παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου με τον Γιώργο Ζαχαριάδη, ήταν Μiss Eλλάς το 2009 και έχει ένα αγοράκι 3,5 μηνών.

Ακόμη απο δοκιμαστικό πέρασαν αλλά δύο μοντέλα και μια παρουσιάστρια απο το MAD ενώ οι ονυισιόν θα συνεχιστούν με περισσότερα πρόσωπα την Τετάρτη.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR