counter

Σε εξέλιξη τα δοκιμαστικά, για μια θέση στο "Πρωινό mou"

Σε εξέλιξη τα δοκιμαστικά, για μια θέση στο "Πρωινό mou"
Σε εξέλιξη τα δοκιμαστικά, για μια θέση στο "Πρωινό mou"

Φαίη Σκορδά

Aπο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Γύρω στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσουν να καταφτάνουν στο studio του "Πρωινό Mou" στην Παιανία, οι υποψήφιοι αντικαταστάτες της Μαίρης Συνατσάκη και του Τάσου Θεοδώρου. Η μεν Μαίρη δεν θα είναι στην πρωινή παρέα λόγω της έναρξης του "Master Chef", ο δε Τάσος έχει ήδη ξεκινήσει καριέρα στην Κύπρο και δεν σκοπεύει να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα, αφού συμμετέχει και στο show "Dansing" κάθε Κυριακή στην κυπριακή τηλεόραση.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR, τα δοκιμαστικά θα διαρκέσουν δύο ημέρες. Σήμερα, Δευτέρα, και θα συνεχιστούν και την Τετάρτη. Τους υποψηφίους θα βλέπουν ο Γιώργος με τη Φαίη και οι συντελεστές της εκπομπής συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου, χωρίς όμως τη Σάσα Σταμάτη.

Αυτό που ψάχνουν οι ιθύνοντες είναι ένα νέο, άφθαρτο πρόσωπο κατά προτίμηση γυναίκα.

Πρόθεση τους είναι να αντικαταστήσουν με ένα άτομο τους αποχωρήσαντες, καθώς πρώτον, όπως είναι γνωστό χρήματα δεν υπάρχουν και δεύτερον, το κομμάτι του life style, κατέχει 30 λεπτά απο το γενικότερο σύνολο της εκπομπής και οι δύο παρουσιαστές με τον Ουγγαρέζο, την Σταμάτη και άλλο ένα πρόσωπο είναι αρκετοί.

Απο το δοκιμαστικό θα περάσουν συγκεκριμένα άτομα, οι οποίοι είναι δημοσιογράφοι, που εργάζονται σε εφημερίδες και περιοδικά. Κυρίως όμως θα δουν πρόσωπα απο τα μουσικά κανάλια MTV και MAD.

Άλλωστε, τόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όσο και η Μαίρη Συνατσάκη ήταν πρόσωπα του MAD και η νεανική τους ματιά σε συνδυασμό με το χιούμορ τους "έδεσε" με την αισθητική της Φαίης και του Γιώργου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR