counter

Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη
Στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Το retro video της εκπομπής FTHIS.TV επανέφερε στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού τη μία και μοναδική φορά που η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το σπίτι της σε τηλεοπτική κάμερα.

Η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρόβαλλε ένα video, στο οποίο ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, παρουσιαστές της εκπομπής "Κάτσε Καλά" στον ΑΝΤ1, είχαν επισκεφθεί την τότε παρουσιάστρια του καναλιού , Ελένη Μενεγάκη, στο σπίτι της.

Η Ελένη είχε ξεναγήσει το τηλεοπτικό δίδυμο στο σπίτι που διατηρούσε στην παραλιακή, στην περιοχή του Ελληνικού, είχε συστήσει στο τηλεοπτικό κοινό τον σκύλο της Περικλή, είχε ανοίξει το ψυγείο της και είχε μιλήσει για το πάθος της για το φαγητό, κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Tι δήλωνε τότε;

"Κάθε Σάββατο πηγαίνω super market. Μαγειρεύω γιατί είμαι και περίεργη... Μου αρέσει το καλό φαγητό. Τρώω πολύ... Αν χρειαστεί κάποια στιγμή να κάνω δίαιτα θα υποφέρω. Θέλω να έχω χρόνο να βλέπω τον αδελφό μου που είναι ένα μωρό 1με .80 ύψος. Στα 19 μου που ξεκίνησα την τηλεόραση το είδα σαν παιχνίδι. Δεν θα ξαναέπαιζα σε σήριαλ. Το "Πάτερ Ημών" το έκανα για να ανοίξω μια πόρτα στον ΑΝΤ1" 

Δείτε το video

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR