counter

Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus's χωρίζουν λόγω... Twitter!

Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus's χωρίζουν λόγω... Twitter!
Ο Liam Hemsworth και η Miley Cyrus's χωρίζουν λόγω... Twitter!

 Miley Cyrus - Liam Hemsworth

Ο Liam Hemsworth λέγεται πως έχει βαρεθεί τη Miley Cyrus's και την παιδική της συμπεριφορά. Ο πρωταγωνιστής του “The Hunger Games” φέρεται πως παρακάλεσε για άλλη μια φορά την pop star αρραβωνιαστικιά του να σταματήσει να μοιράζεται τα συναισθήματά της μ' αυτούς που την “παρακολουθούν” μέσω του Twitter ξανά. Η Cyrus δήλωσε δημοσίως την αγάπη της γι 'αυτόν, μετά από έναν καυγά το Σαββατοκύριακο, γράφοντας: “Γιατί βασανίζω τον εαυτό μου και υστερόγραφο σ’ αγαπώ. Ααααα. Πρέπει να το καταλάβω τι μου συμβαίνει”.

Ο Hemsworth είναι ήδη απογοητευμένος από τη 19χρονη, με την οποία αρραβωνιάστηκε τον Ιουνίο, αφού αυτή έδωσε ένα δημόσιο “χτύπημα” στη σχέση τους, σχολιάζοντας στο λογαριασμό της στο Twitter, στις 13 του Σεπτέμβρη...“Έχετε αισθανθεί σαν να θέλετε κάτι περισσότερο; Χωρίς να είσαι βέβαιος τι ακριβώς… Ίσως, πάθος;” Στη συνέχεια επανήλθε για να γράψει, “όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα στον παράδεισο… Μόνο σκέψεις”.

Πηγή ανέφερε στο περιοδικό "Star" πρόσφατα: "Αυτά που γράφει στο Twitter η Miley αποτελούν μεγάλη προσβολή για τον Liam. Προσπάθησε να του εξηγήσει πως δεν έχει να κάνει με εκείνον, αλλά αυτό τον έχει επηρεάσει. Προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή του, αλλά στο τέλος κατάφερε να τον απομακρύνει περισσότερο".

Η pop star είναι γνωστή για τα τακτικά, δραματικά ξεσπάσματά της στο site και ο Liam της ζήτησε να "κατεβάσει" το προφίλ της από το Twitter, αφού αποτελεί μόνιμη πηγή εντάσεων στη σχέση τους. Η πηγή μάλιστα του περιοδικού αποκάλυψε πως ο ηθοποιός "πιστεύει πως φέρεται σαν ανώριμη μαθήτρια και θέλει να σβήσει το λογαριασμό της από το Twitter".

Η pop star είχε προηγουμένως παραδεχθεί πως ο σύντροφός της ήταν ο λόγος που είχε σταματήσει το Twitter το 2009. Στο τελευταίο της tweet, τότε, ανέφερε πως "για δική σας ενημέρωση, ο Liam δεν έχει λογαριασμό στο Twitter και θέλει να κλείσω το δικό μου για σοβαρό λόγο."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR