counter

Δώρο ζωής στον Λουτσιάνο Γκαλέτι από τον πατέρα του

Δώρο ζωής στον Λουτσιάνο Γκαλέτι από τον πατέρα του
Δώρο ζωής στον Λουτσιάνο Γκαλέτι από τον πατέρα του

Λουτσιάνο Γκαλέτι - πατέρας Ρόμπεν

"Πρέπει να σταματήσεις άμεσα το ποδόσφαιρο, γιατί θα θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου". Αυτά τα λόγια άκουσε από το γιατρό του Ολυμπιακού πριν από 2,5 χρόνια, ο 32χρονος πρώην άσος του πειραικής ομάδας, Λουτσιάνο Γκαλέτι. Την Τρίτη 2 Οκτωμβρίου ετοιμάζεται να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού, το οποίο θα πάρει από τον πατέρα του Ρόμπεν.

Το γεγονός περιγράφει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο δημοσιογράφο Σπύρο Γρομητσάρη και την εφημερίδα “Real News” από την Αργεντινή όπου βρίσκεται. "Οι γιατροί λένε ότι όταν κάνω την επέμβαση, και αν παρουσιαστούν επιπλοκές, θα μπορέσω να παίξω ξανά", λέει

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι δηλώνει, επίσης, για τον πατέρα του Ρόμπεν Οράσιο, ο οποίος βρέθηκε συμβατός δότης, ότι είναι πολύ περήφανος γι’ αυτόν και ότι και αυτός, ως πατέρας τριών κοριτσιών, θα έκανε το ίδιο χωρίς σκέψη.

"Μου δίνουν κουράγιο οι κόρες μου. Περιμένω πως και πώς να έρθει η μέρα της εγχείρησης. Ανυπομονώ, όπως και οι υπόλοιποι στην οικογένεια", προσθέτει ο ποδοσφαιριστής που τους τελευταίους μήνες έκανε βασικές αλλαγές στην καθημερινότητα του. Βεβαίως, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τους φίλους του από την Ελλάδα που του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR