counter

Αποκαλύπτει σε ποιες γυναίκες της ζωής του έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Αποκαλύπτει σε ποιες γυναίκες της ζωής του έχει κάνει πλαστική επέμβαση
Αποκαλύπτει σε ποιες γυναίκες της ζωής του έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Ανδρέας Φουστάνος

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ανδρέας Φουστάνος, καλεσμένος στο FTHIS TV. Ο γνωστός πλαστικό χειρουργός άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε για όλους και για όλα – από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του μέχρι και την αδυναμία των... αντρών στις πλαστικές επεμβάσεις.

“Οι γυναίκες περνάνε καλά μαζί μου”
Τις γυναίκες της ζωής του, στις οποίες έχει κάνει πλαστική επέμβαση αποκάλυψε ο Φουστάνος. “Έχω κάνει μια μικρή επέμβαση στη κόρη μου, αλλά δεν ξαναέκανε από τότε. Την έπεισα ότι είναι ωραία” είπε ο γνωστός χειρουργός, ο οποίος συνέχισε τις αποκαλύψεις: “Και στη μητέρα μου έχω κάνει επέμβαση, αλλά λόγω ηλικίας. Είχε μεγαλώσει και ήθελε να φαίνεται πιο νέα, άρα της έκανα λίφτινγκ”.
Βέβαια δεν δίστασε να τονίσει ότι “οι γυναίκες περνάνε καλά μαζί μου”, δικαιολογώντας έτσι τις ωραίες γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του.

 

“Δεν θα έλεγα όχι σε έναν ακόμα γάμο”
Αν και έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ήδη δύο φορές, ο Φουστάνος δεν θα έλεγε όχι και σε έναν ακόμα γάμο. “Δεν πέρασα άσχημα στους γάμους μου. Αντίθετα, πέρασα πολύ ωραία και είχα καλές εμπειρίες” είπε ο γνωστός χειρουργός.

 

“Το 30% που κάνουν πλαστικές είναι άντρες”
Αν και δεν ακούγεται πάρα πολύ, γιατί όπως λέει και ο Φουτστάνος “οι άντρες δεν κάνουν πολύ θόρυβο”, το 30% των ατόμων που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις ανήκουν στο ισχυρό φύλο. “Οι περισσότεροι ασχολούνται με το πρόσωπό τους, ιδιαίτερα όταν μεγαλώσουν σε ηλικία. Με το σώμα τους δεν ασχολούνται πολύ” αποκάλυψε.

“Είχε φοβηθεί για τη ζωή μου”
Την εις βάρος του ληστεία, πριν από ένα χρόνο, θυμήθηκε ο Φουστάνος και παραδέχθηκε ότι “φοβήθηκα, γιατί κάτω από τέτοιες συνθήκες δεν ξέρεις τι θα γίνει”. Όμως συνέστησε ψυχραιμία και προσοχή.

 

Ο κόσμος ανακρίνει τον Ανδρέα Φουστάνο
Με ειλικρίνεια απάντησε ο γνωστός χειρουργός στις ερωτήσεις του κόσμου, όταν κλήθηκε να καθίσει στην… ανακριτική καρέκλα. Ο Φουστάνος παραδέχθηκε ότι δεν έχει κάνει πλαστική (ακόμα), αποκάλυψε πιο είναι το πιο τρελό πράγμα που του έχουν ζητήσει, ενώ είπε για τη μέρα που κάποιος ζήτησε να κάνει πλαστική γιατί ήταν πολύ όμορφος και τον κυνηγούσαν οι γυναίκες!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR