counter

Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά εκτός πρωινού Mega! Η ίδια μιλά για την αιφνίδια αποχώρησή της...

Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά εκτός πρωινού Mega! Η ίδια μιλά για την αιφνίδια αποχώρησή της...
Η Μαίρη Συνατσάκη οριστικά εκτός πρωινού Mega! Η ίδια μιλά για την αιφνίδια αποχώρησή της...

Μαίρη Συνατσάκη

 

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Οριστικά εκτός της εκπομπής «Πρωινό mou» βρίσκεται η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR και αποκάλυψε τους λόγους της αποχώρησής της λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής.

«Έκανα μία κουβέντα που εκκρεμούσε εδώ και πολύ καιρό με τους ανθρώπους του Mega. Έπρεπε να δούμε πως θα μπορούσαμε να συμβιβάσουμε την παρουσία μου στο πρωινό πρόγραμμα με την καθημερινή μετάδοση του «Master Chef 2». Και οι δύο πλευρές πιστεύαμε πως η ταυτόχρονη παρουσία μου στις  δύο εκπομπές θα ήταν υπερβολή. Και δεν είναι εποχή για υπερβολές.»

Η Μαίρη Συνατσάκη παραδέχθηκε πως δεν έχει μιλήσει με τον Γιώργο Λιάγκα μετά την αποχώρηση της από το «Πρωινό mou». «Μίλησα στο τηλέφωνο με τη Φαίη Σκορδά, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Σάσα Σταμάτη. Όχι με τον Γιώργο Λιάγκα γιατί απλά δεν έτυχε. Σίγουρα θα τα πούμε άμεσα. Με πήγε μπροστά αυτή η συνεργασία, είναι ανεκτίμητη για μένα. Είχε ενδιαφέρον να παρακολουθώ από κοντά τον τρόπο που  χειρίστηκαν ο Γιώργος και η Φαίη τα αμιγώς ψυχαγωγικά θέματα σε μία πολύ περίεργη και δύσκολη εποχή για τη χώρα.»

Τι συμβαίνει όμως με τα γυρίσματα και την προβολή του «Master Chef 2»; Η Μαίρη Συνατσάκη εξηγεί: «Έχει γυριστεί το μεγαλύτερο μέρος της εκπομπής. Έχουν μείνει τα τελευταία επεισόδια και φυσικά ο τελικός! Θέλω να πιστεύω πως θα προβληθεί σε λίγο καιρό, όταν θα ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του Mega. Κρατάω επαφή και με τους τρεις σεφ του παιχνιδιού. Πριν λίγο καιρό έφαγα στο εστιατόριο του Δημήτρη Σκαρμούτσου, ενώ μιλάω τακτικά με τον Λευτέρη Λαζάρου και το Γιάννη Λουκάκο. Διασκεδάζω πολύ με την παρέα τους!»

Τέλος, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής της στο πρωινό πρόγραμμα του Mega: «Υπάρχει περίπτωση να βρίσκομαι κάποια στιγμή στο πλατό της εκπομπής για να συζητάμε τα θέματα που αφορούν στο Master Chef 2. Γνωρίζω ότι ο Γιώργος και η Φαίη ψάχνουν για κάποιο νέο πρόσωπο που θα έχει μια θέση στο πάνελ της εκπομπής αλλά απ’ όσο γνωρίζω δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο ποιο θα είναι αυτό.»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR