counter

Ο πρώην της βρέθηκε νεκρός. Σοκαρισμένη απο τον μυστηριώδη θάνατό του

Ο πρώην της βρέθηκε νεκρός. Σοκαρισμένη απο τον μυστηριώδη θάνατό του
Ο πρώην της βρέθηκε νεκρός. Σοκαρισμένη απο τον μυστηριώδη θάνατό του

Perry

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο γνωστός αμερικανός ηθοποιός Johnny Lewis, που έγινε γνωστός από τις σειρές, "The O.C". και "Sons of Anarchy" βρέθηκε νεκρός μαζί με μια 81χρονη γυναίκα, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, πιθανότατα σκότωσε ο ίδιος.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο 28χρονος ηθοποιός κείτονταν νεκρός στο δρόμο έξω από το σπίτι της 81χρονης γυναίκας, ενώ το πτώμα της ίδιας βρέθηκε μέσα στο σπίτι, με τα στοιχεία να μαρτυρούν ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία.   

Οι γείτονες έριξαν φως στην υπόθεση λέγοντας στους αστυνομικούς ότι άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και μετά είδαν τον Lewis να επιτίθεται σε δύο ανθρώπους έξω από το σπίτι μ' ένα κομμάτι ξύλο. Αμέσως μετά, ανέβηκε στην σκεπή του σπιτιού. Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν ο ηθοποιός πήδηξε στο κενό ή αν κάποιος τον έσπρωξε. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο ηθοποιός νοίκιαζε σπίτι από το θύμα και κάποια διαφωνία μεταξύ τους οδήγησε τον Lewis στην δολοφονία της.  

Ο ηθοποιός είχε σχέση με την τραγουδίστρια Katy Perry από  το 2005 μέχρι το 2006. Οι πηγές λένε ότι με το άκουσμα του θανάτου του πρώην της, η Perry είναι συντετριμμένη. "Τον αγαπούσε πολύ, αν και τον χώρισε εκείνη, για να αφιερωθεί στην καριέρα της, αλλά και εκείνος είχε πολλά προβλήματα τότε", δήλωσαν σήμερα πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Οι πηγές ακόμη ανέφεραν ότι πολλά τραγούδια της Perry όπως το "The One That Got Away" και το "Circle the Drain" ήταν εμπνευσμένα από εκείνον.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR