counter

Αφήνει τις πασαρέλες για το... ποδόσφαιρο!

Αφήνει τις πασαρέλες για το... ποδόσφαιρο!
Αφήνει τις πασαρέλες για το... ποδόσφαιρο!

ΒΑΛΙΑ ΚΑΚΟΥΤΗ

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Μεταξύ Αθήνας και Βόλου θα βρίσκεται ολόκληρη τη νέα (αθλητική) σεζόν η Βάλια Κακούτη, αφού αποφάσισε να μοιράσει τη ζωή της στα... δύο για χάρη της στρογγυλής θεάς!

Μιλώντας αποκλειστικά στο FTHIS.GR, το καλλίγραμμο μοντέλο και πρώην "Σταρ Ελλάς", το 2004, αποκαλύπτει τους λόγους που θα την βλέπουμε πλέον… στα γήπεδα και όχι στις πασαρέλες. "Εδώ και λίγες ημέρες, ανέλαβα το γραφείο δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ "Νίκης" Βόλου". Την επίσημη πρόταση, μου την έκανε ο πρόεδρος, κος Ανδρέας Πάτσης, και πραγματικά ενθουσιάστηκα! Μου αρέσει πολύ ο αθλητισμός και είμαι φανατική ποδοσφαιρόφιλη", λέει.

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, η Διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Η ΠΑΕ "Νίκη Βόλου" ανακοινώνει ότι Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων αναλαμβάνει η Βάλια Κακούτη".

"Είναι πολύ ενδιαφέρουσα η νέα μου δουλειά. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα και ήδη έχω πέσει στα "βαθειά" με ένα πρόγραμμα αρκετά φορτωμένο, αφού θα παρευρίσκομαι στις αθλητικές συναντήσεις της ομάδας, στα παιχνίδια εντός έδρας.Το ότι ανέλαβα αυτή τη σημαντική για μένα θέση, δεν σημαίνει ότι… μετακομίζω κιόλας. Θα μοιράσω την ζωή μου μεταξύ Βόλου και Αθήνας", διευκρινίζει η Βάλια.

Αυτός ο νέος επαγγελματικός προσανατολισμός, σημαίνει και το τέλος της καριέρας της στο χώρο της μόδας; "Ό,τι μπορώ κάνω! Αν μου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, φυσικά και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά", απαντά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR