counter

Ο μεγάλος έρωτας του 12χρονου μοντέλου με τον 24χρονο pop star

Ο μεγάλος έρωτας του 12χρονου μοντέλου με τον 24χρονο pop star
Ο μεγάλος έρωτας του 12χρονου μοντέλου με τον 24χρονο pop star

Chinese Love

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η Akama Miki είναι ένα γλυκό κορίτσι που δουλεύει ως μοντέλο στον Καναδά και έχει περισσότερους από 500.000 followers στο Weibo (τη κινεζική εκδοχή του Twitter).

O μόνος που ακολουθεί, όμως, είναι ο 24χρονος κινέζος pop star Zhang Muyi, στον οποίο και στέλνει διαρκώς μηνύματα αγάπης, όπως, "περίμενε μέχρι να είμαι αρκετά μεγάλη για να σε παντρευτώ και τότε θα σου πω... δέχομαι".

Αν νομίζετε ότι πρόκειται για ένα ερωτικό σκίρτημα έφηβης για ένα διάσημο πρόσωπο τότε πρέπει να σας πούμε ότι αυτό το μήνυμα ήταν η απάντηση της σε μήνυμα που ο ίδιος ο star της έστειλε κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία: "Σήμερα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Γελάσαμε, κάναμε τρέλες, και τραγουδήσαμε μαζί. Είπα στην Miki, "θα είμαι μαζί σου όσο μεγαλώνεις και θα σε περιμένω για πάντα."

Τα δύο προφίλ των ερωτοχτυπημένων νέων είναι γεμάτα με φωτογραφίες τους που τρέχουν στην παραλία, δουλεύουν μαζί σε στούντιο ηχογράφησης, τρώνε γλυκά, κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Τα μηνύματα που ανταλλάσουν σχεδόν καθημερινά στάζουν μέλι. Ο ποπ σταρ της έγραψε την ημέρα που έκλεινε τα 12: "Ανυπομονώ για τα επόμενα τέσσερα γενέθλια σου", όταν δηλαδή η Miki θα είναι 16 και σε νόμιμη ηλικία για να κάνουν σχέση.

Η πιο δημοφιλής ανάρτηση του ζευγαριού είναι αυτή η φωτογραφία. Το περίεργο είναι ότι οι 8.800 ακόλουθοι που σχολίασαν το ενσταντανέ, εύχονται στο ζευγάρι καλή τύχη και τους στέλνουν μηνύματα υποστήριξης για το ειδύλλιό τους.
Chinese Love

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR