counter

Διάσημη ηθοποιός της δεκαετίας του '70 είναι άστεγη!

Διάσημη ηθοποιός της δεκαετίας του '70 είναι άστεγη!
Διάσημη ηθοποιός της δεκαετίας του '70 είναι άστεγη!

Homeless

Από την Πέπη Τυλιγάδη

H Erin Moran γνώρισε την καταξίωση σε ηλικία 14 ετών όταν πρωταγωνιστούσε στο επιτυχημένο αμερικανικό σίριαλ του '70,  "Ηappy Days". Aπό τότε πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή της διάσημης ηθοποιού.

Erin Moran


Η 51χρονη πλέον Moran είναι άστεγη. Οι φωτογράφοι την εντόπισαν στην Ιντιάνα μαζί με τον άντρα της, Steve Fleischmann και τίποτα δεν θύμιζε το γλυκό και λαμπερό πρόσωπο που θυμόμαστε.  

Το ζευγάρι έχασε το σπίτι του στην Καλιφόρνια λόγω οικονομικών προβλημάτων και τον Ιούνιο αναγκάστηκαν να μετακομίσουν στο τροχόσπιτο που είχε η μητέρα του Steve στην Ιντιάνα.

Τα ξενύχτια, όμως, της Moran και οι βραδινές επισκέψεις των φίλων της, οδήγησαν την μητέρα του Steve να τους διώξει πριν από λίγο καιρό.

Έτσι η διάσημη ηθοποιός που δεν έχει κανένα εισόδημα, βρέθηκε με τον άντρα της να κοιμάται στο δρόμο ή σε φτηνά μοτέλ στην περιοχή Corydon της Ιντιάνα.






Οι φωτογραφίες που "τραβήχτηκαν" την προηγούμενη εβδομάδα τους δείχνει ταλαιπωρημένους να καπνίζουν έξω από ξενοδοχείο, που προσπαθούσαν να κλείσουν για να περάσουν το βράδυ.
Erin Moran

Η Moran δεν έχει δουλέψει από το 1982, εκτός από τη συμμετοχή της το 2008 στο reality show, "Celebrity Fit Club".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR