counter

Βρέθηκε θετικός στη χρήση μαριχουάνας. Τί αποφάσισε το δικαστήριο

Βρέθηκε θετικός στη χρήση μαριχουάνας. Τί αποφάσισε το δικαστήριο
Βρέθηκε θετικός στη χρήση μαριχουάνας. Τί αποφάσισε το δικαστήριο

Chris Brown_Court

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Chris Brown μετά τη σύλληψή του για τον ξυλοδαρμό της Rihanna το 2009, το δικαστήριο αποφάσισε μην τον στείλει φυλακή, αρκεί να προσφέρει κοινωνική εργασία, να παρακολουθήσει συνεδρίες που αφορούν ενδοοικογενειακή βία, να μην συληφθεί για κάποιο άλλο αδίκημα και να μην κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
O Brown τα τήρησε όλα… εκτός από το τελευταίο.

Τη Δευτέρα ο 24χρονος ηθοποιός βρέθηκε και πάλι στο δικαστήριο. Όπως είπε η δικαστής, ο τραγουδιστής δεν βρέθηκε καθαρός στην εξέταση για ναρκωτικές ουσίες που του έγινε όσο βρισκόταν στην Virginia.

"Δεν είσαι ένας απλός πολίτης που κάθεται στον καναπέ του. Δεν σε παρακολουθεί μόνο η κοινή γνώμη αλλά είσαι σε αναστολή", του είπε η δικαστής Patricia Schnegg.


Ο Chris βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας και παρ' όλο που με ιατρική συνταγή μπορεί να την χρησιμοποιεί στην πολιτεία της Virginia η χρήση της συγκεκριμένης δεν επιτρέπεται ούτε για ιατρικούς σκοπούς.

Τελικά η δικαστής αποφάσισε να μην τιμωρήσει τον Brown γιατί ήταν πάντα συνεπής με τα τεστ, αλλά την 1η Νοεμβρίου του έδωσε και νέο ραντεβού για να συζητηθεί η εξέλιξή του σε ότι αφορά την σωματικη βία που άσκησε στην Rihanna.

H Rihanna την ώρα του δικαστηρίου ανέβασε στο twitter της ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τον πρώην αγαπημένο της.  "Προσεύχομαι για σένα μωρό μου. Οι καλύτερες ευχές μου είναι μαζί σου σήμερα. Θυμήσου πως οτιδήποτε ο Θεός αποφασίζει να κάνει στη ζωή μας, γίνεται για καλό!!!"
Rihanna tweets brown

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR