counter

Όλα όσα έγιναν χθές βράδυ στη συναυλία του Φοίβου. Το FTHIS.GR ήταν στα παρασκήνια, στην αρένα, στους VIP (Δείτε φωτογραφίες και video)

Όλα όσα έγιναν χθές βράδυ στη συναυλία του Φοίβου. Το FTHIS.GR ήταν στα παρασκήνια, στην αρένα, στους VIP (Δείτε φωτογραφίες και video)
Όλα όσα έγιναν χθές βράδυ στη συναυλία του Φοίβου. Το FTHIS.GR ήταν στα παρασκήνια, στην αρένα, στους VIP (Δείτε φωτογραφίες και video)

Η πολυαναμενόμενη συναυλία για τα 20 χρόνια Φοίβου είναι γεγονός! Έγινε χθες με επιτυχία και 20 καλλιτέχνες παρέλασαν από τη σκηνή που θύμιζε την «Αττική Οδό» ξεσηκώνοντας το κοινό. Όλοι έδωσαν τον «παρών» για να τιμήσουν τον μουσικοσυνθέτη και στιχουργό των επιτυχιών.

Το FTHIS.GR ήταν εκεί και κατέγραψε όλη την ένταση των παρασκηνίων και τον παλμό του σταδίου. Η αίσθηση που δημιουργούνταν στον θεατή, ήταν ότι μέσα σε 3,5 ώρες από τις 21:30 που ξεκίνησε το πρόγραμμα έως τη 01:00 που ολοκληρώθηκε είχε την δυνατότητα να απολαύσει 20 καλλιτέχνες που δεν θα του έφτανε μια σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στα μπουζούκια για να τους δει.

Δημητρίου -Μαζωνάκης - Βανδή

Όλοι οι καλλιτέχνες έλεγαν από τρία τραγούδια και όλοι χειροκροτήθηκαν αλλά η Άντζελα, η Γαρμπή, ο Μαζωνάκης και ο Καρράς πραγματικά αποθεώθηκαν.

Η σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού με τα σκηνικά ευρήματα και τα χορευτικά έδιναν μια αίσθηση ακριβού θεάματος όπως επιζητούσαν και οι θεατές άλλωστε, αλλά στα μέτρα της οικονομικής κρίσης.

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο μέσον του προγράμματος και ήταν αυτή που έκλεισε τη βραδιά φορώντας μια υπέροχη αέρινη τουαλέτα και έχοντας κρατήσει για το τέλος  ένα συγκινητικό ευχαριστώ στον Φοίβο.

Η Καίτη Γαρμπή με τις "Ευαισθησίες" της, την υπέροχη μαύρη τουαλέτα της με σκίσιμο στο πόδι και άνοιγμα στην πλάτη και το χαρακτηριστικό κούνημα των ώμων πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό.

 Η Άντζελα Δημητρίου βγήκε στη σκηνή αφού πρώτα της έστρωσαν κόκκινο χαλί και την περίμεναν δεκάδες φωτογράφοι για να την απαθανατίσουν και εισέπραξε το πιο θερμό χειροκρότημα.

Ο Πάνος Καλίδης , ο Θάνος Καλλίρης, ο Δημήτρης Κόκοτας,ο Θάνος Πετρέλης, η Μαντώ, ο Νίνο, ο Διονύσης Σχοινάς, η Κωνσταντίνα, ο Αντώνης Ρέμος που βγήκε προτελευταίος, ο Tus , η Έλλη Κοκκίνου, όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά οι γυναίκες έκλεψαν τις εντυπώσεις και με τις υπέροχες τουαλέτες τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ανέβηκε στη σκηνή με μια Rolls Royce και αφού τραγούδησε το Gucci φόρεμα κράτησε αμείωτο τον παλμό με τις επιτυχίες του.

Ο σπουδαίος Βασίλης Καρράς βγήκε τελευταίος στη σειρά των καλλιτεχνών και αποθεώθηκε. Τραγούδησε με την Κωνσταντίνα το "Δηλητήριο" και αμέσως μετά η Δέσποινα Βανδή πήρε την σκυτάλη για να κλείσει την συναυλία.

Ο Φοίβος φειδωλός όπως πάντα, στην λήξη της βραδιάς ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που δούλεψαν για τη συναυλία, τους καλλιτέχνες και βεβαίως τον κόσμο που βρέθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. για να απολαύσει τις επιτυχίες του.

20 χρόνια Φοίβος

Δείτε τι είπε ο μουσικοσυνθέτης στη λήξη της συναυλίας.

 Δείτε τι δήλωσαν οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία για τα 20 χρόνια του Φοίβου.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR