counter

Η ελληνίδα παρουσιάστρια και μοντέλο "κυνηγάει" την υποκριτική και δηλώνει: "Θα ήθελα να παίξω με τη Meryl Streep"!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΟΥΠΗ

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η Χρίστινα Αλούπη για να δει τους γονείς της και να κάνει διακοπές, λίγο πριν επιστρέψει και στις ΗΠΑ. Η ρεπόρτερ της εκπομπής FTHIS TV, Τζούλια Χρηστίδου, την εντόπισε και εκείνη της παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, αποκαλύπτοντας για τη ζωή της στο Los Angeles.

“Όταν πρωτοπήγα στη Νέα Υόρκη με βοήθησαν να προσαρμοστώ κάποιοι οικογενειακοί φίλοι που έμεναν εκεί και είχα και παρέα”, εξομολογείται η Χριστίνα , η οποία τώρα ζει στο κέντρο του Hollywood. Ποια, όμως, θεωρεί την πιο έντονη στιγμή από όσα έχει ζήσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού; "Πέρα από τις δύο ταινίες που έπαιξα, η πιο έντονη στιγμή ήταν η τελετή των Όσκαρ, στην οποία και παραβρέθηκα δύο φορές. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Μου είχε μιλήσει ο Tom Hanks, που είναι και λάτρης της Ελλάδας. Πάντα μας προτιμά και όταν ακούει πώς είμαστε από την Ελλάδα πάντα μας μιλάει, όπως και η σύζυγός του, η Rita Wilson”.

Φυσικά και οι δυσκολίες είναι πολλές, όταν πρόκειται να πάρεις έστω και έναν μικρό ρόλο στη Μέκκα του κινηματογράφου. “Την πρώτη ημέρα μιας οντισιόν μπορεί να καλέσουν και 100 άτομα. Και αυτό μπορεί να είναι το μίνιμουμ.  Από εκεί και πέρα, μπορεί να είναι και 1000 τα άτομα”, λέει.  Όσο για το όνειρό της...“Θα ήθελα να παίξω με τη Meryl Streep. Είναι η αγαπημένη  μου. Θεωρώ πως αυτή η γυναίκα είναι ασύλληπτο ταλέντο. Και να μην παίξεις δίπλα της και μόνο που μπορεί να είσαι στον ίδιο χώρο και να την παρακολουθείς, θεωρώ πως είναι αρκετό, είναι ένα τεράστιο “σχολείο”.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR