counter

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της Ανν Ρόμνεϊ

Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της Ανν Ρόμνεϊ
Αναγκαστική προσγείωση για το αεροσκάφος της Ανν Ρόμνεϊ

Ann Romney

Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαινε η Ανν Ρόμνεϊ, σύζυγος του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου για την Αμερικανική προεδρία, πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση την Παρασκευή στο Κολοράντο, εξαιτίας καπνού που κατέκλυσε την καμπίνα των επιβατών, δήλωσε στο Πρακτορείο Ρόιτερς η εκπρόσωπος της προεκλογικής καμπάνιας του Μιτ Ρόμνεϊ, Σάρα Χέιλι.

Καθώς φαίνεται, η καμπίνα των επιβατών κατακλύστηκε από καπνό εξαιτίας βραχυκυκλώματος στο ηλεκτρικό σύστημα του αεροσκάφους, το οποίο προκάλεσε φωτιά. Η Χέιλι επιβεβαίωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η Ανν Ρόμνεϊ δεν τραυματίστηκε.

Το τζετ στο οποίο επέβαινε η Ανν Ρόμνεϊ, πραγματοποιούσε δρομολόγιο από τη Νεμπράσκα προς το Λος Άντζελες, αλλά εξαιτίας του βραχυκυκλώματος αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ντένβερ. Η Χέιλι δήλωσε στο Ρόιτερς ότι πυροσβεστικά οχήματα έσπευσαν στο αεροδρόμιο κατά την προσγείωση του αεροσκάφους.

"Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το αεροσκάφος του μετέφερε την κυρία Ρόμνεϊ στο Λος Άντζελες πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ντένβερ στις 16:25 (τοπική ώρα). Όπως καταλαβαίνουμε, η καμπίνα κατακλύστηκε από καπνό. Το προσωπικό και η κυρία Ρόμνεϊ είναι ασφαλείς" δήλωσε υπάλληλος των Μυστικών Υπηρεσιών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR