counter

Η απάντησή του στην κριτική που του έκανε η Άννα Βερούλη. Μιλάει για τα χρήματα που κέρδισε και εκείνα που έχασε με την οικονομική κρίση (video)

Η απάντησή του στην κριτική που του έκανε η Άννα Βερούλη. Μιλάει για τα χρήματα που κέρδισε και εκείνα που έχασε με την οικονομική κρίση (video)
Η απάντησή του στην κριτική που του έκανε η Άννα Βερούλη. Μιλάει για τα χρήματα που κέρδισε και εκείνα που έχασε με την οικονομική κρίση (video)

Γιάννης ΜπέζοςΟ Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, FTHIS, όπου και μίλησε τόσο για την τρέχουσα επικαιρότητα, όσο και για τις επαγγελματικές επιλογές του.

Απαντώντας στην ερώτηση για την οικονομική κρίση, ο πρωταγωνιστής της παράστασης "Απατεώνες και Τζέντλεμαν" δήλωσε...

“Ζήσαμε έναν ψεύτικο κόσμο, ο οποίος δεν μας πήγαινε κιόλας, δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας μας. Οι Έλληνες έχουμε μάθει να ζούμε πιο απλά χρειαζόμαστε πολύ λίγα, αλλά νομίζαμε πως χρειαζόμαστε όλα τα άλλα. Το αποτέλεσμα είναι πως δεν μπορέσαμε να τα κρατήσουμε όλα τα άλλα, ακριβώς επειδή δεν τα χρειαζόμαστε επί της ουσίας. Τώρα που δεν υπάρχουν τα χρήματα όλα κατέρρευσαν και μας φαίνεται πολύ σπουδαίο. Δεν είναι τίποτα...

Υπήρχαν άνθρωποι που δουλεύανε και πληρωνόταν αλλά στην ουσία δεν προσέφεραν τίποτα. Διότι δεν χρειαζόντουσαν. Δηλαδή τώρα μια χαρά δεν πάει η τηλεόραση έτσι; Εσείς έχετε δει κανέναν να λέει “φέρτε μας ρε παιδιά παραπάνω εκπομπές;”. Εγώ δεν έχω δει κανέναν. Μόνοι μας τα κάναμε αυτά”.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, Μαίρη Αρώνη, για το αν έχει κερδίσει χρήματα από τη δουλειά τού ήταν απόλυτα ειλικρινής...

“Από τη δουλειά μου κατάφερα να βγάλω χρήματα και πολλά, κάποιες φορές. Έχω χάσει κιόλας. Έβγαλα χρήματα και από το θέατρο και από την τηλεόραση. Είχα την ευκαιρία να βγάλω πολύ περισσότερα χρήματα… Να μην έχω ανάγκη κανέναν. Αλλά δεν θέλησα να κάνω πράγματα που δεν κάλυπταν εμένα εκείνη τη στιγμή… Εκπομπές στην τηλεόραση, διαφημίσεις… Τέτοια πράγματα”.

Ο Γιάννης Μπέζος δεν διστάζει να απαντήσει χωρίς υπεκφυγές και στο δίλημμα για το αν είναι "εμπορικός ή ποιοτικός ηθοποιός"...

“Αισθάνομαι εμπορικός ηθοποιός. Είναι αυτός που έχει κοινό, ο “εμπορικός ηθοποιός”.

Πρόσφατα, η πρωταθλήτρια του ακοντισμού, Άννα Βερούλη, άσκησε κριτική στον πρωταγωνιστή, για κάποιες δηλώσεις που έκανε σχετικά με την παιδεία.

“Με την κριτική της η Άννα Βερούλη εννοεί “να μιλάτε όταν θέλω εγώ. Όταν με στεναχωρείται δεν πρέπει να μιλάτε”. Εγώ θα συνεχίσω να μιλάω και ας μην με ακούει η κυρία Βερούλη.. Δεν είπα πως απαγορεύεται η απεργία. Είπα πως τα παιδιά πρέπει να μάθουν γράμματα. Και να μην συνδέουμε το μισθολογικό με το αν θα μάθουν τα παιδιά μας γράμματα. Αυτό εννοώ. Δηλαδή παίρνουμε 800 ευρώ και κάνουμε καλά τη δουλειά μας και παίρνουμε 750 ευρώ και δεν την κάνουμε. Είναι σαν να μου λέτε έμενα “ξέρεις, θα πληρωθείς λιγότερα λεφτά” και άρα θα βγω εγώ στη σκηνή και θα βαριέμαι".

Τέλος, σχολίασε και για τον... επαγγελματικό προσανατολισμό των Ελλήνων...

“Στην Ελλάδα πρώτα θέλουν να κάνουν την καριέρα του star και μετά να δουλέψουν. Ε δεν γίνεται αυτό!”

Δείτε το video...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR