counter

Όλα όσα έγιναν στις πρεμιέρες τους. Πως καλωσόρισαν το κοινό, τι φόρεσαν, ποιές οι αλλαγές στις εκπομπές τους!

Όλα όσα έγιναν στις πρεμιέρες τους. Πως καλωσόρισαν το κοινό, τι φόρεσαν, ποιές οι αλλαγές στις εκπομπές τους!
Όλα όσα έγιναν στις πρεμιέρες τους. Πως καλωσόρισαν το κοινό, τι φόρεσαν, ποιές οι αλλαγές στις εκπομπές τους!

Τατιάνα Στεφανίδου - Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη και η Τατιάνα Στεφανίδου επέστρεψαν σήμερα στην μικρή μας οθόνη! Ανανεωμένες και χαρούμενες χαιρέτησαν τους τηλεθεατές τους με θερμα λόγια και ετοίμασαν γι' αυτούς πλούσια και δυνατά θέματα! Οι αλλαγές στα πλατό λιγοστές και στο πνεύμα της κρίσης.

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη

"Μου λείψατε, βρε μπουμπούκια! Αλλάξατε; Κοίτα μαλλάκια, κοίτα μαύρισμα. Είστε καλά; Ναι, είμαστε εδώ. Στη μία, ναι στη μία, τελικά. Είμαστε μαζί σας για 5η συνεχόμενη χρονιά και χαιρόμαστε γι' αυτό. Ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς." Με τα λόγια αυτά "άνοιξε" την "Μεσημεριανή Μελέτη" η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μπήκε στο πλατό από τα καμαρίνια, φορώντας ένα εντυπωσιακό εφαρμοστό φόρεμα. Κατά την είσοδό της, δέχτηκε μια ανθοδέσμη από τους συνεργάτες της, καθώς η Ελεονώρα εκτός από την πρεμιέρα, έχει σήμερα τα γενέθλια της και κλείνει τα 34!

Η παρουσιάστρια απευθυνόμενη πάντα στους τηλεθεατές και αφού χαιρέτισε τους συνεργάτες της στο πάνελ, μίλησε για τις αλλαγές στο σκηνικό που σκοπό είχα να δώσουν μια χιουμοριστική και ευχάριστη νότα, και είπε: "Ελπίζω να περάσατε καλά, να ξεκουραστήκατε και ελπίζω να κρατάτε γερά." Και πρόσθεσε: "Οι εποχές είναι δύσκολες και εμείς χαιρόμαστε πάρα πολύ που το Star αποφάσισε να συνεχίσει όλες τις εκπομπές του, που κάνουν επίσης πρεμιέρα σήμερα".

Δείτε την έναρξη από τη "Μεσημεριανή Μελέτη" :

Δείτε την έκπληξη που της ετοίμασαν στο τέλος της εκπομπής οι συνεργάτες της:

Όσο έγιναν στην πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

"Τατιάνα, μίλα" ήταν η προτροπή του σκηνοθέτη στην έναρξη της εκπομπής "Μίλα" και η Τατιάνα Στεφανίδου ρώτησε "ελεύθερα;" για να πάρει τη βροντερή απάντηση του κοινού "Ναι!". Έτσι έκανε την είσοδό της στο πλατό, η παρουσιάστρια, που πριν από λίγο έκανε πρεμιέρα με την εκπομπή της για τη φετινή σεζόν.

Η Τατιάνα, με ένα υπέροχο φούξια φόρεμα, χαιρέτισε το κοινό στο πλατό και αμέσως μετά απευθύνθηκε στους τηλεθεατές λέγοντας ότι φέτος η εκπομπή θα κινηθεί σε γνώριμα μονομάτια, δηλαδή σε θέματα που θα συνδυάζουν την ενημέρωση και την ψυχαγωγία.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR