counter

Τι δηλώνουν για τη σχέση τους...

Τι δηλώνουν για τη σχέση τους...
Τι δηλώνουν για τη σχέση τους...

Βούλα Παπαχρήστου- Ηλίας Κασιδιάρης

Οι φήμες που θέλουν τον βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της "Χρυσής Αυγής" και την πρωταθλήτρια του στίβου να είναι ζευγάρι, όλο και φουντώνουν. Και εκεί που οι δυο τους τηρούσαν "σιγή ιχθύος", η συνέντευξη στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα"  του πρώην συντρόφου της Βούλας Παπαχρήστου, πρωταθλητή του kick boxing, Λευτέρη Χαχαμίδη, επανέφερε στη δημοσιότητα το θέμα, επιβεβαιώνοντας το γεγoνός!

Σήμερα, η εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" φιλοξένησε συνέντευξη τόσο του Ηλία Κασιδιάρη όσο και της Βούλας Παπαχρήστου, που μεταξύ άλλων απαντούν και στο αν διατηρούν σχέση.

Ο βουλευτής μίλησε στην Τζωρτζέλα Κόσιαβα και δήλωσε χαρακτηριστικά: " Τα προσωπικά μου δεν αφορούν κανέναν. Είμαι εκπρόσωπος τύπου ενός κόμματος και εκφράζω τις πολιτικές θέσεις του κομματός μου". Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένειά του και παραδέχτηκε ότι μένει ακόμα μαζί τους... "επειδή έχω τόσο φορτωμένο πρόγραμμα που δεν μπορώ να ικανοποιήσω τις προσωπικές μου ανάγκες". Στη συνέχεια είπε ότι δεν είναι έτοιμος να κάνει ακόμα δική του οικογένεια, αλλά ότι πρέπει και μάλιστα πολυμελή και έριξε τα βέλη του στον Λάκη Λαζόπουλο χαρακτηρίζοντάς τον "ανειλικρινή".

Δείτε το video

H εκπομπή φιλοξένησε και συνέντευξη της Βούλας Παπαχρήστου, η οποία μίλησε στο "Ιόνιον FM" και το δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο. Για τη σχέση που της αποδίδουν με το βουλευτή είπε: "Δεν μπορώ να διαψεύσω τώρα πράγματα που γράφονται με καλό ή κακό σκοπό...", ενώ διαψεύδει την είδηση ότι πέρυσι ήταν έτοιμη να παντρευτεί, άσχετα από το ό,τι της είχε γίνει πρόταση και είχε πει "ναι".

Δείτε το video

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR