counter

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη την πρόδωσε η μαύρη ρίζα! Τι συμβαίνει τώρα;

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη την πρόδωσε η μαύρη ρίζα! Τι συμβαίνει τώρα;
Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη την πρόδωσε η μαύρη ρίζα! Τι συμβαίνει τώρα;

Φαίη Σκορδά

Έχουν περάσει ακριβώς δύο χρόνια απο τότε που η Φαίη Σκορδά, εμφανίστηκε δύο μήνες μετά τον γάμο της και έναν μήνα πρίν κάνει πρεμιέρα στο "Πρωινό" του Mega, με άβαφα μαλλιά και τότε ήταν που ξεκίνησαν οι φήμες για εγκυμοσύνη.

Το Σεπτέμβριο του 2010 ήταν η πιο πολυσυζητημένη τηλεοπτική μεταγραφή αφού απο το ALTER, μεταπήδησε στο MEGA και μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα ανέλαβαν το "Πρωινό Mou". Τότε είχε εμφανιστεί στη βάπτιση των διδύμων παιδιών των φίλων της δημοσιογράφων, Ηλία Παπανικολάου και Μαίρης Παλιαλέξη, με μαύρη ρίζα και παπούτσια μπαλαρίνες, ώστε άρχισαν όλοι να μιλούν για τα πρώτα σημάδια εγκυμοσύνης. Η φήμη συνεχίστηκε και αφού το "Πρωινό mou" έκανε πρεμιέρα με την Φαίη να έχει σκουρύνει το μαλλί και και τους μεν να επιμένουν ότι είναι έγκυος, τους δε να μιλούν για "στροφή στην ποιότητα" λόγω της μεταγραφής απο το ALTER στο ΜΕGA.

Την είδηση της εγκυμοσύνης εκμαίευσε από το ζευγάρι, ο Πέτρος Κωστόπουλος την ώρα που μαγείρευε ξιφία, καλεσμένος στην εκπομπή τους στις 16 Νοεμβρίου του 2010 και ενώ η Φαίη ήταν ήδη τεσσάρων μηνών έγκυος.Μέχρι τότε και εκείνη και ο Γιώργος Λιάγκας διέψευδαν όποιον το ισχυριζόταν.

Η εμφάνιση της στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στις 5 Σεπτεμβρίου το περιοδικό Ο.Κ!, σε συνδυασμό με την εμφάνιση της στο Cirque de Soleil “Alegria” το βράδυ της Τετάρτης, έκαναν τις φήμες να φουντώσουν εκ νέου στα δημοσιογραφικά γραφεία, για μια πιθανή εγκυμοσύνη που μέχρι να «δέσει», το ζευγάρι δεν πρόκειται να αποκαλύψει.

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι έλυσε το "μυστήριο" μιλώντας στο FTHIS.GR: « Όχι, η Φαίη δεν είναι έγκυος. Ο μόνος λόγος που δεν έχει φτιάξει τα μαλλιά της είναι ότι μόλις την περασμένη Δευτέρα γύρισε από τις διακοπές της στην Τήνο και το τελευταίο πράγμα που την ενδιέφερε στο νησί ήταν να βάψει τα μαλλιά της. Από την ημέρα που επέστρεψε έχει τόσες δουλειές με προτεραιότητα να τακτοποιήσει το σπίτι που ήταν κλειστό σχεδόν δύο μήνες και τον Γιαννάκη που ζητά την αμέριστη προσοχή και φροντίδα της, που απλά δεν έχει προλάβει ακόμη».

Φαίη Σκορδά

Το ζευγάρι την Τετάρτη το βράδυ στο "Alegria"

Celebrities στο Alegria

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR