counter

Γνωστή δημοσιογράφος εξηγεί πως έχασε 18 κιλά : " Έκοψα το φαγητό για να γλιτώσω τα πήγαινε έλα στην τουαλέτα"! (Δείτε φωτογραφίες)

Γνωστή δημοσιογράφος εξηγεί πως έχασε 18 κιλά : " Έκοψα το φαγητό για να γλιτώσω τα πήγαινε έλα στην τουαλέτα"! (Δείτε φωτογραφίες)
Γνωστή δημοσιογράφος εξηγεί πως έχασε 18 κιλά : " Έκοψα το φαγητό για να γλιτώσω τα πήγαινε έλα στην τουαλέτα"! (Δείτε φωτογραφίες)

Μέσα σε τρείς μήνες έχασε 18 ολόκληρα κιλά η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα, Ελεάννα Τρυφίδου.

Η χυμώδης Ελεάννα με την πληθωρική προσωπικότητα και το εξαιρετικό χιούμορ, περιγράφει στο FTHIS.GR πως αναγκάστηκε να αδυνατίσει: «Στις 28 Μαϊου, ανήμερα των γενεθλίων του Γιώργου (Λιάγκα) αποφάσισα να πάω με το 20 ποντο στο σινεμά. Τι γκαντεμιά, Παναγία μου! Έπεσα από τα σκαλοπάτια και ο γιατρός διέγνωσε τριπλό συντριπτικό κάταγμα και ολική ρήξη συνδέσμου. Με 8 καρφιά και 2 λάμες στο πόδι μου όσοι μου εύχονταν… "σιδερένια", κυριολεκτούσαν. Αναγκάστηκα για 3 εβδομάδες να μείνω τελείως ακίνητη, ξάπλα! Με αποτέλεσμα όποιος πέρναγε και με θυμόταν να μου ρίχνει ένα ξεροκόμματο στο κρεβάτι του πόνου. Αν με ξεχνούσαν, σαν τα σκυλιά κι εγώ, έμενα νηστική" λέει γελώντας.

"Και για να σοβαρευτούμε, όντως αναγκάστηκα να μείνω ξάπλα, γιατί για έναν άνθρωπο που έχει πολλά κιλά δεν είναι και εύκολο να σηκώνεται με τις πατερίτσες και τον κηδεμόνα, για νερό, φαγητό ή τουαλέτα.Ο Τάσος (ο επί 3 χρόνια σύντροφός της) είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου να με φροντίζει και του χρωστώ πολλά ευχαριστώ γι αυτό.

Το πρωί λοιπόν πριν φύγει για τις δουλειές του, μου έφερνε πρωινό στο κρεβάτι. Μέχρι τις 4- 5 το απόγευμα που επέστρεφε, φέρνοντάς μου το φαγητό που μαγείρευε ο μπαμπάς μου, δεν είχα φάει τίποτα και έτρωγα τότε, ενώ το βράδυ τσίμπαγα κάτι ελαφρύ. Συνειδητά δεν έτρωγα πολύ γιατί μου ήταν αδιανόητο έτσι όπως πονούσα και με το βάρος που είχα να σηκωθώ για να πάω στην τουαλέτα. Για να γλιτώσω λοιπόν τα πολλά σούρτα φέρτα στο μπάνιο έκοψα το φαί!

Δεν είχα πειρασμούς γύρω μου αφού έκοψα το super market, το ζαχαροπλαστείο, το μαγείρεμα, το ψυγείο ακόμη και το delivery γιατί ποιος θα σηκωνόταν να του ανοίξει! Στις 3 εβδομάδες σηκώθηκα για να πάω στη δουλειά. Ήμουν πάντα με τον Τάσο να με πηγαινοφέρνει στο γραφείο. Δεν υπήρχαν άλλες στάσεις στη διαδρομή, οπότε δεν υπήρχαν και λαχταριστοί πειρασμοί.

Ζυγίστηκα 2,5 μήνες μετά, αφού πέταξα τις πατερίτσες και έβγαλα τον κηδεμόνα, που από μόνος του ζύγιζε, 10 κιλά. Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και έδειξε 15 κιλά κάτω αποφάσισα να συνεχίσω. Έχασα άλλα 3 μέσα στο καλοκαίρι, γιατί για να επανέλθει η κινητικότητα στο πόδι μου έκανα 3 ώρες κολύμπι, σε συνδυασμό με φυσικοθεραπείες και τώρα είμαι συνολικά μείον 18 κιλά!

Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να τα κρατήσω, αλλά το θέλω πολύ. Στο παρελθόν έχω κάνει εκατομμύρια δίαιτες. Είχα χάσει 20 με 25 κιλά αλλά τα ξαναπήρα. Ελπίζω με τη δίαιτα του «σπασμένου ποδιού» να μην τα ξαναπάρω. Παίρνω θάρρος και από τα ρούχα μου. Ξαναμπήκα σε τζίν που φορούσα όταν ήμουν στο STAR το 2008, δηλαδή 5 χρόνια πριν.  

Τώρα καθημερινά τρώω ένα μαύρο τόστ με γαλοπούλα – τυρί το πρωί κατά τις εννέα και ένα φυσικό χυμό κατά τη μία το μεσημέρι. Μετά ακολουθεί η εκπομπή στο ραδιόφωνο. Τρώω όταν τελειώνω και πηγαίνω σπίτι κατά τις 17:30-18:00, μια καλή μερίδα από οποιοδήποτε φαγητό έχει φτιάξει ο μπαμπάς μου. Το βράδυ, ποτέ μετά τις 21:00, τρώω γιαούρτι με δημητριακά ή και σκέτα δημητριακά που μου αρέσουν πολύ».

Ευχόμαστε ολόψυχα στη «νέα» Ελεάννα να συνεχίσει έτσι, όχι για άλλο λόγο, αλλά μήπως καταφέρει και παρασύρει και το ραδιοφωνικό της έτερο ήμισυ, τον Γιώργο Λιάγκα, να χάσει κιλά και σταματήσει η Φαίη να του κάνει πλάκα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR