counter

Μας συστήνει την αδελφή της και δηλώνει: "Θα ήταν δύσκολο για τις ελληνίδες παρουσιάστριες να κάνουν καριέρα στη γερμανική τηλεόραση"

Μας συστήνει την αδελφή της και δηλώνει: "Θα ήταν δύσκολο για τις ελληνίδες παρουσιάστριες να κάνουν καριέρα στη γερμανική τηλεόραση"
Μας συστήνει την αδελφή της και δηλώνει: "Θα ήταν δύσκολο για τις ελληνίδες παρουσιάστριες να κάνουν καριέρα στη γερμανική τηλεόραση"

Από τον Γιώργο Πράτανο

Η αναπάντεχη έκπληξη της περσινής σεζόν είχε ονοματεπώνυμο και μάλιστα… γερμανικό! Η Λάουρα Νάργιες είναι το ζωντανό παράδειγμα πως Έλληνες και Γερμανοί θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα- τουλάχιστον στην εξωτερική εμφάνιση- αν μπορούσαν να συνεργαστούν.

Με βαυαρική ομορφιά, αλλά μεσογειακό ταμπεραμέντο, η ταλαντούχα tv persona κατάφερε πολλά σε λίγα χρόνια. Κατάφερε με την παιδικότητα και την τσαχπινιά που τη διακρίνει να σταθεί δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή, ενώ πριν από ένα μήνα περίπου, όπως αποκλειστικά έγραψε το FTHIS.GR, η ελληνογερμανίδα συναντήθηκε με τη Ρούλα Κορομηλά και συζήτησαν το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κάντζα και στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού. Και όπως κάθε κορίτσι στην τηλεόραση, έτσι και αυτή έχει τους δικούς της σκληρούς κριτές, όπως αποκαλύπτει στο FTHIS.GR, ενώ παράλληλα απαντάει στο δίλημμα… "Φαίη ή Ελένη" και αν θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στη Γερμανία.

"Η μητέρα μου και η αδελφή μου είναι από τους πιο σκληρούς μου κριτές. Μου λένε την αλήθεια χωρίς να μου χαϊδεύουν τα αυτιά" λέει η Λάουρα και συνεχίζει: "Μου αρέσει και η Φαίη και η Ελένη για το ιδιαίτερο στυλ τους και την ιδιαίτερη προσωπικότητα τους. Αυτό που εκπέμπουν, μου αρέσει πολύ”.

Γιατί οι Μενεγάκη-Σκορδά δεν θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στη γερμανική τηλεόραση

"Είναι δύσκολο. Η γερμανική τηλεόραση δεν έχει σχέση με την ελληνική. Είναι μελετημένη ακόμη και η τελευταία λέξη που θα ακουστεί στον "αέρα". Η δουλειά εκεί είναι πιο επαγγελματική και οι παρουσιαστές δεν είναι τόσο "ελεύθεροι" όσο εδώ. Για παράδειγμα, δεν θα ακουστεί ποτέ η η φράση "με πληροφορούν από το κοντρόλ". Οι δημοσιογράφοι, όταν κάνουν συνέντευξη, δεν αποκαλύπτουν αν είναι φίλοι με τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους. Οι παρουσιαστές που υπάρχουν εκεί είναι μετρημένοι στο ένα χέρι και βρίσκονται στην τηλεόραση για 10-15 χρόνια. Αν γίνει μια τηλεμεταγραφή στη Γερμανία είναι τεράστια είδηση. Επίσης, οι περισσότεροι παρουσιαστές είναι δημοσιογράφοι με πολλές σπουδές και τεράστια βιογραφικά. Η γερμανική τηλεόραση είναι πολύ απαιτητική! Ο παρουσιαστής που θαυμάζω είναι ο Stefan Raab, ο οποίος κάνει εκπληκτικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν ξέρει κανείς τίποτε για τα προσωπικά του. Δεν ξέρει κανείς αν είναι παντρεμένος, αν έχει παιδιά! Δεν επιβίωσε λόγω της προβολής της προσωπικής του ζωής. Πέρυσι, ήταν καλεσμένος σε ένα show και αφού έδειξαν ένα πλάνο του, στη συνέχεια η κάμερα γύρισε στο κοινό, όπου ήταν μια γυναίκα και δύο παιδιά. Όλοι θεώρησαν ότι αυτή ήταν η οικογένειά του, αλλά και πάλι δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όλα αυτά γενικά, έχουν να κάνουν και με την κοινωνία και το περιβάλλον στο οποίο κάνεις καριέρα. Ο παρουσιαστής εκεί είναι πάντα δημοσιογράφος. Υπάρχουν όμως, και μικρές παρουσιαστριες που θεωρούνται trash! Υπάρχει το παράδειγμα μίας, η οποία ξεκίνησε από μουσικό κανάλι, στη συνέχεια πήγε σε ιδιωτικό και μετά εξαφανίστηκε!"

Η καλύτερη φίλη της, η αδελφή της Δέσποινα

Η Λάουρα περιγράφει τη σχέση της με την αδελφή της και τις τρέλες τους...  

"Μπορούμε να γελάμε μέχρι τελικής πτώσης. Κάνουμε χαζομάρες μεταξύ μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το δώρο που μου έκανε όταν ήμουν 11. Λάτρευα τη Britney Spears κι εκείνη μου πήρε το εισιτήριο για τη συναυλία της, στο Dortmund το 2001. Είναι μεγαλύτερη μου κατά 10 χρόνια και το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν ότι μου άρεσαν πιο πολύ τα ρούχα της από τα δικά μου.

Όταν οι γονείς μας έβγαιναν, εκείνη μου έκανε baby sitting. Για να περάσει η ώρα κάναμε photo shooting… Ντυνόμασταν, βαφόμασταν και υπάρχουν πραγματικά κάποιες πολλές ντροπιαστικές φωτογραφίες από εκείνα τα χρόνια"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR