counter

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν οι επώνυμοι χθες το βράδυ (Δείτε φωτογραφίες)

Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν οι επώνυμοι χθες το βράδυ (Δείτε φωτογραφίες)
Το FTHIS.GR ξέρει που πήγαν οι επώνυμοι χθες το βράδυ (Δείτε φωτογραφίες)

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Η πρεμιέρα της παράστασης του Cirque Du Soleil "Alegria" στην Αθήνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον της εγχώριας showbiz, το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου. Τη φημισμένη παράσταση παρακολούθησε η Χάρις Αλεξίου, η Ράνια Θρασκιά, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, και η Σίσσυ Φειδά.

Το "παρών" στην παράσταση έδωσε, επίσης, ο Φάνης Μουρατίδης, χωρίς την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Μανώλης Μητσιάς με τη σύζυγό του, η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Αθηνά Μαξίμου μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη, η Μαίρη Λίντα, αλλά και ο Δημήτρης Αποστόλου μαζί με τη σύζυγό του Μάγδα Πένσου.

Ακόμα, το κλασικό έργο του Αριστοφάνη "Εκκλησιάζουσες", που το καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα σε παραγωγή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κόκλα και τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη, ήρθε και στην Αθήνα.

Την επιτυχημένη παράσταση παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Ηρώδειο, πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν ο Ανδρέας και ο Θάνος Μικρούτσικος, η Αντιγόνη Δρακουλάκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Δημήτρης Πιατάς με την οικογένειά του και η Ζέτα Δούκα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR