counter

Ο γάμος που την έκανε να γυρίσει στα παιδικά της χρόνια (Δείτε φωτογραφίες)

Ο γάμος που την έκανε να γυρίσει στα παιδικά της χρόνια (Δείτε φωτογραφίες)
Ο γάμος που την έκανε να γυρίσει στα παιδικά της χρόνια (Δείτε φωτογραφίες)

Η Έλενα Παπαβασιλείου λίγο πριν το τέλος των διακοπών της και την επιστροφή της στη δουλειά, βρέθηκε στη Μύκονο για το γάμο του παιδικού της φίλου, Μιχάλη και της συζύγου του Χάλα.  Η Έλενα είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να διασκεδάσει με στενούς της φίλους σε έναν γάμο που είχε μεγάλο κέφι, πολύ φαγητό και πολύ χορό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του FTHIS.GR, η Έλενα πέρασε πάρα πολύ καλά, διασκέδασε πολύ με τους φίλους από τα παλιά και συγκινήθηκε αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια. Η παρουσιάστρια έφτασε στο νησί την Πέμπτη 30 Αυγούστου, για να παρευρεθεί στο γάμο που έγινε την Παρασκευή 31Αυγούστου, και παρά το γεγονός ότι θα ήθελε να μείνει περισσότερο, έπρεπε να επιστρέψει στην Αθήνα το Σάββατο καθώς χτες, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, είχε την πρεμιέρα της ραδιοφωνικής της εκπομπής με τον Βαγγέλη Περρή στο ραδιόφωνο του "Δρόμος 89, 8".

 Η Έλενα επέλεξε να φορέσει ένα φούξια φόρεμα από το Simple Caracter, το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα και φυσικά έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις!

Μάλιστα, η ίδια φρόντισε να ενημερώσει για το γεγονός τους φίλους της στο Twitter ανεβάζοντας την εξής φωτογραφία και το σχόλιο:  Έλενα Παπαβασιλείου  Έλενα Παπαβασιλείου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR