counter

"Έκανα τον γύρο της Ελλάδας με αντίσκηνο"!

"Έκανα τον γύρο της Ελλάδας με αντίσκηνο"!
"Έκανα τον γύρο της Ελλάδας με αντίσκηνο"!

Το team της Ελένης Μενεγάκη ετοιμάζεται για το πρώτο meeting μέσα στην άλλη εβδομάδα και ο Βασίλης Καλλίδης, ο μάγειρας της ξανθιάς παρουσιάστριας, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κουζίνα της εκπομπής…

Η Ελένη μπορεί να μην γνωρίζει ακόμη ποιοι θα απαρτίζουν το πάνελ της εκπομπής της, αφού απο την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζει τα δοκιμαστικά, ωστόσο διευκρίνισε σε μήνυμα follower της στο twitter ότι ο αγαπητός τηλεμάγειρας θα είναι μαζί της και φέτος το χειμώνα.

Μενεγάκη tweet

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Βασίλη Καλλίδη και ο ίδιος ξεκαθάρισε: “Ναι, συνεχίζω κανονικά στην εκπομπή της Ελένης. Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε μέσω των social media και με την Ελένη και με τους συνεργάτες της εκπομπής”.

Όσο για τις διακοπές του... Ο σεφ έκανε τον γύρο της Ελλάδας φέτος το καλοκαίρι. Μάλιστα, αποκάλυψε πως: "έκανα διακοπές μακράς διαρκείας σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα, έμενα σε… αντίσκηνο".

Οι φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβαζε στο facebοok το αποδεικνύουν. Μετακινούνταν με τροχόσπιτο και έμενε σε παραλίες κάτω απο αυτοσχέδια αντίσκηνα. Φωτογράφισε κάθε γωνιά της ελληνικής υπαίθρου ενώ όπως κάθε μάγειρας που σέβεται τον εαυτό του έτσι κι εκείνος ανέβαζε φωτογραφίες απο κάθε τι που δοκίμαζε.

Παράλληλα με τις διακοπές του, ο Βασίλης Καλλίδης, έκανε και τα γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή “The Cooking Odyssey” που θα προβάλλεται από το αμερικάνικο κανάλι PBS.

“Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα της δουλειάς. Η παραγωγή είναι καταπληκτική, τα γυρίσματα γίνονται στα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και συνδυάζουμε τα πάντα… Μαγειρική, ιστορία, κουλτούρα. Οι εκπομπές θα αρχίσουν να προβάλλονται περίπου το Πάσχα”.

Φαίνεται πως αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο στον ταλαντούχο μάγειρα, μιας και το βιβλίο μαγειρικής του, “Νέα ελληνική κουζίνα σε 88 συνταγές” έχει γίνει bestseller.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR