counter

Ένας υπέροχος κρητικός γάμος. Μόνο στο FTHIS.GR το άλμπουμ του γάμου της Ντόρας Κουτροκόη και του Μανώλη Λουπασάκη

Ένας υπέροχος κρητικός γάμος. Μόνο στο FTHIS.GR το άλμπουμ του γάμου της Ντόρας Κουτροκόη και του Μανώλη Λουπασάκη
Ένας υπέροχος κρητικός γάμος. Μόνο στο FTHIS.GR το άλμπουμ του γάμου της Ντόρας Κουτροκόη και του Μανώλη Λουπασάκη

Ένας κρητικός γάμος, ένα υπέροχο ζευγάρι, μια εντυπωσιακότατη νύφη και ένα παραδοσιακό χανιώτικο γλέντι που κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί.

Το FTHIS.GR εξασφάλισε το άλμπουμ του γάμου της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 Ντόρας Κουτροκόη με τον αγαπημένο της Μανώλη Λουπασάκη .

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Παλαιοχώρα Χανίων, ακριβώς στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, αφού η Ντόρα δεν έστησε ούτε λεπτό τον γαμπρό.

Η νύφη εντυπωσιακή έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Νίκο και έλαμπε μέσα στο δαντελένιο στενό νυφικό, του οίκου μόδας Ρενέ Αντωνόπουλος με το υπέροχο τελείωμα στην πλάτη, ενώ στα μαλλιά της ήταν στερεωμένο ένα στεφανάκι με άνθη γυψοφίλης . Ο γαμπρός που την περίμενε στα σκαλιά με ένα μπουκέτο μώβ κάλλες φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο μπλε κοστούμι. Οι 350 καλεσμένοι, ανάμεσά τους και όλοι οι συνεργάτες της Ντόρας από τον ΑΝΤ1 και ο Γιώργος Παπαδάκης με τη σύζυγό του Τίνα, χειροκρότησαν τη νύφη μόλις έφτασε, ενώ οι γονείς του ζευγαριού δεν μπορούσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Μάλιστα, η μητέρα της Ντόρας Κουτροκόη δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα χαράς της κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως συνέβη και στην προετοιμασία της νύφης.

Στο σημείο...φωτιά του "η δε γυνή ίνα φοβείται τον άνδρα", όλοι οι καλεσμένοι περίμεναν να δουν την αντίδραση της Ντόρας. Η νύφη όχι μόνο δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού, αλλά οι δυο τους αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί. Εκτός από τη συγκίνηση και την αγάπη του ζευγαριού περίσσευε και το...ρύζι! Συγγενείς και φίλοι έριξαν πολλά κιλά ρύζι στο ζευγάρι για να "ριζώσει" κατά το έθιμο.

Μετά την τελετή όλοι κατευθύνθηκαν στο γλέντι. Οι νεόνυμφοι έκαναν την είσοδό τους και αμέσως χόρεψαν τον πρώτο τους χορό υπό τη μελωδία του τραγουδιού του Νίκου Βέρτη "Αν είσαι ένα αστέρι" και έκοψαν την τετραώροφη λευκή τούρτα της. Και το γλέντι ξεκίνησε...

Ο πεθερός με τη νύφη χόρεψαν συρτό χορό και σιγά σιγά προστέθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη των οικογενειών. Τα κρητικά λαγούτα και οι λύρες δεν σταμάτησαν να παίζουν μέχρι τις 6 το πρωί και όλοι γεύτηκαν τις παραδοσιακές κρητικές λιχουδιές: γαμοπίλαφο, κρέας τσιγαριαστό, γραβιέρα, μυζήθρα, σκαλτσουνάκια, πατάτες φούρνου, όλων των ειδών τα κρεατικά και βέβαια κρασί και ρακί παραγωγής του θείου του Μανώλη Λουπασάκη.

Το ζευγάρι θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες στην Ελούντα και θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα.

Ντόρα και Μανώλη να ζήσετε! 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR