counter

Η γνωριμία στο μαγαζί του Στ.Θεοδωράκη, ο έρωτας και η παρουσίασή του στον Κ. Μητσοτάκη

Η γνωριμία στο μαγαζί του Στ.Θεοδωράκη, ο έρωτας και η παρουσίασή του στον Κ. Μητσοτάκη
Η γνωριμία στο μαγαζί του Στ.Θεοδωράκη, ο έρωτας και η παρουσίασή του στον Κ. Μητσοτάκη

Αλεξία Μπακογιάνη - Ανδρέας Παναγόπουλος

Όχι μόνο είναι ερωτευμένοι, αλλά εκείνη τον γνώρισε και στον παππού της! Ο λόγος για την Αλεξία Μπακογιάννη, η οποία γνώρισε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το νέο της σύντροφο, Ανδρέα Παπαδόπουλο.

Η γνωριμία της κόρης της Ντόρας Μπακογιάννη, με τον εκπρόσωπο τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέα Παπαδόπουλο, έγινε το βράδυ της 11ης Ιουλίου, στο εστιατόριο “Αλάτσι”, εκεί όπου μια παρέα πολιτικών και δημοσιογράφων απολάμβανε κρητικές λιχουδιές και φυσικά ρακές.

Όταν οι πολιτικές συζητήσεις τέλειωσαν και άρχισαν τα αστεία, μια αμοιβαία συμπάθεια αναπτύχθηκε ανάμεσα στον νεαρό πολιτικό και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη.

Την επομένη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της Αλεξίας Μπακογιάννη από κοινό τους φίλο. Έτσι ξεκίνησε ένας νέος έρωτας… Μαζί ταξίδεψαν στην Ικαρία και τα Χανιά, πάντα με παρέα, για να μην δίνουν στόχο.

Στη γενέτειρα του παππού της, μάλιστα, διέμειναν σε ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι της οικογενείας, παρόλα αυτά, παρουσίασε τον νέο της έρωτα στον παππού της. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αν και καταβεβλημένος μετά την απώλεια της Μαρίκας, έμεινε ικανοποιημένος αυτή τη φορά από την επιλογή της “αντάρτισσας” εγγονής του, όπως τη θεωρούν στην οικογένεια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Real News”.

Να υπενθυμίσουμε πως εδώ και λίγους μήνες, η Αλεξία Μπακογιάννη χώρισε από τον δεύτερο σύζυγό της, χρηματιστή, Μανώλη Βάρσο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR