counter

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη: "Εγώ έφταιξα περισσότερο"

Η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη: "Εγώ έφταιξα περισσότερο"
Η Μαριάντα Πιερίδη μιλάει για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Καμενίδη: "Εγώ έφταιξα περισσότερο"

Μαριάντα Πιερίδη

Στο DownTown Κύπρου μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη τόσο για τους λόγους που την ώθησαν να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Δημήτρη Καμενίδη όσο και για τη νέα της καθημερινότητα μετά από αυτήν τη μεγάλη αλλαγή.

Η ζωή μετά τον χωρισμό

Η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε: “Αν σκεφτείς ότι με το Δημήτρη ήμασταν 8 χρόνια μαζί, ακόμη και η συνήθεια χρειάζεται χρόνο για να ξεπεραστεί- αν ξεπερνιέται ποτέ. Για 8 χρόνια ξυπνούσα δίπλα από αυτό τον άνθρωπο, ήμασταν συνέχεια μαζί, η καθημερινότητά μας ήταν απόλυτα συνδεδεμένη κι έτσι, κάποια πράγματα που είχες μάθει τα κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου, τώρα θα πρέπει να τα κάνεις πια μόνη σου”, σημειώνοντας παράλληλα: “Δεν θα λεγα ότι μου αρέσει να ξυπνάω μόνη μου. Πάντα θέλεις έναν σύντροφο δίπλα σου… Τώρα ξυπνάω παρέα με τα δύο μου σκυλάκια. Κοιμόμαστε μαζί”.

Ήταν, όμως, εκείνη που έκανε το πρώτο βήμα στον χωρισμό αυτόν; “Και ναι και όχι. Κάποια στιγμή, είχαμε αρχίσει να πιεζόμαστε και οι δύο. Είχαμε πει πως θα ξεπεραστεί, αλλά μετά ξεκίνησαν να χειροτερεύουν τα πράγματα αντί να καλυτερεύουν. Πιστεύαμε πως απλά περνάμε μία κρίση η οποία θα τελείωνε κάποια στιγμή-κάτι, άλλωστε, που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια που ζουν για πολλά χρόνια μαζί, είτε είναι παντρεμένα είτε όχι-, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε (συγκινείται). Μάλλον είχε χαθεί αυτό που έχουν τα ζευγάρια μεταξύ τους και υποθέτω πως είχε αρχίσει να γίνεται πιο φιλική η σχέση μας” δήλωσε , τονίζοντας: “Τον Δημήτρη τον αγαπούσα-και τον αγαπώ- πάρα πολύ, που τον νιώθω σαν αδελφό μου! Τόσο πολύ! Αλλά αυτό μάλλον είναι και που έδωσε το τέλος στην μεταξύ μας σχέση ως ζευγάρι”.

Ποιος έφταιξε για το τέλος της σχέσης τους

Όσο για τις ευθύνες του χωρισμού, η Μαριάντα Πιερίδη δεν δίστασε να πει: “Εννοείται πως φταίω. Ίσως γιατί δεν έδινα αρκετό χρόνο στη σχέση μας, επειδή ήμουν πολύ απορροφημένη στα προβλήματα της δουλειάς, της καθημερινότητας- κάτι που τελικά έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή”. Μάλιστα, η ίδια συμπλήρωσε: “Θα έλεγα πως φταίω περισσότερο από εκείνον”.

Ο γάμος και το παιδί που δεν ήρθε ποτέ

H Μαριάντα Πιερίδη, επίσης, σχολίασε τις περυσινές τους κοινές δηλώσεις για τον γάμο που δεν έγινε ποτέ και την επιθυμία τους για ένα παιδί: “Το είχαμε συζητήσει με τον Δημήτρη και σκεφτήκαμε ότι ένας γάμος ή ένα παιδί-κάτι που τελικά δεν συνέβη- θα βοηθούσε ώστε να αναζωπυρωθεί η σχέση μας. Εξάλλου και όλοι οι φίλοι μου μου έλεγαν ότι αυτό βοηθάει ή πως πάντα ένα παιδί δίνει άλλο νόημα στη σχέση και αλλάζει πολλά. Τελικά, ακόμη και αυτή η διαδικασία του γάμου προστέθηκε σε όλα τα άλλα θέματα που είχαμε και κατέληξε σε μία ακόμη ταλαιπωρία, σε ένα επιπλέον άγχος”.

Μάλιστα, για τον γεγονός πως δεν έγινε ποτέ μητέρα μέχρι σήμερα, η ίδια εξήγησε: “Από τη μία λέω "δόξα τω Θεώ" γιατί έτσι είχα πάντα δουλειά, από την άλλη σκέφτομαι όμως μήπως όλο αυτό το "κυνήγι της καριέρας" ίσως να στοίχισε στην προσωπική μου ζωή. Προσπάθησα να τα συνδυάσω- γιατί και η μουσική είναι κάτι που λατρεύω στη ζωή μου- αλλά μάλλον δεν τα κατάφερα. Όμως, θα το προσπαθήσω ξανά. Έχω ακόμη τα περιθώρια να κάνω ένα παιδάκι- δεν με πιέζει ο χρόνος ηλικιακά”.

Τέλος, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν είναι έτοιμη για έναν νέο έρωτα στη ζωή της, καθώς επεσήμανε: “Όχι δεν είμαι έτοιμη να ερωτευτώ. Είμαι ακόμα στην κηδεία…”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR