counter

Η Φαίη Σκορδά τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Έτοιμο το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με τον Γιώργο Λιάγκα

Η Φαίη Σκορδά τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Έτοιμο το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με τον Γιώργο Λιάγκα
Η Φαίη Σκορδά τώρα και σχεδιάστρια μόδας! Έτοιμο το επόμενο επαγγελματικό της βήμα με τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Σκορδά

Πολλά ακούγονται για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Τα σενάρια για την αβέβαιη συνέχεια τους στο «Πρωινό mou» επειδή ακόμη δεν έχουν υπογράψει και τα της  πιθανής μετακίνησης τους στη μεσημεριανή ζώνη τα έχει ήδη διαψεύσει στο FTHIS.GR, άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι .

Ωστόσο ανεξάρτητα με το πότε θα παρθούν οι αποφάσεις και θα  πέσουν οι οριστικές υπογραφές με το Mega, το ζευγάρι έχει ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα του, που θα είναι παράλληλο με τα τηλεοπτικά του σχέδια.

Η Φαίη σε λίγο καιρό βγάζει στον διαδικτυακό «αέρα» το προσωπικό της «Faysbook». Έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον 4 μήνες την προετοιμασία, ενώ η σκέψη γεννήθηκε στο μυαλό της, όταν η ίδια ήταν έγκυος και αναζητούσε site στο internet για να ενημερώνεται.

Ο ευρηματικός τίτλος προέκυψε από το μικρό της όνομα, Φαίη, σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο social media, Facebook. Πρόκειται για ένα γυναικείο , μαμαδίστικο site που θα περιλαμβάνει ότι πρέπει να ξέρει η γυναικά, η μέλλουσα μανούλα και εκείνες που είναι ήδη μαμάδες.

Η Φαίη θα έχει το δικό της blog μέσα στο site και θα επικοινωνεί προσωπικά με όλες τις επισκέπτριες. Θα μοιράζεται μαζί τους τα άγχη, τις αγωνίες ακόμη και τις καθημερινές πρακτικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι όταν στη ζωή του έρχεται ένα πρώτο, ένα δεύτερο, ένα τρίτο παιδί και ούτω καθεξής.

Θα υπάρχει forum όπου μαμάδες θα ανταλλάσουν απόψεις και συμβουλές για τα παιδάκια τους, αλλά και εξειδικευμένοι επιστήμονες.  Γυναικολόγοι, μαιευτήρες, παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι θα έχουν ενημερωτικό και συμβουλευτικό ρόλο για τις γυναίκες και τους άνδρες μπαμπάδες που θα επισκέπτονται το site.

Υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για ένα e-shop που θα περιλαμβάνει ότι χρειάζεται το παιδί από την γέννηση του και σε κάθε στάδιο ανάπτυξης, έως την ενηλικίωση του.

Η μεγάλη έκπληξη που είναι στα σκαριά, είναι η exclusive σειρά ειδών bebe που θα φέρει την υπογραφή της Φαίης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR